2777
2789
عنوان

کنکور دارم هیچی نخوندم موندم رلم جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 86 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه به اون صورت ولی تجربیات خودمو میگم ک کمکی بشه به بچه ها

مثلا الان واسه کنکور ۴۰۵، تاثیرمعدل هم خیلی مهمه دیگه هم پایه یازدهم هم دوازدهم..چجوری جفتشو ترمیم کنم ..اصلا امکانش هست؟

مثلا الان واسه کنکور ۴۰۵، تاثیرمعدل هم خیلی مهمه دیگه هم پایه یازدهم هم دوازدهم..چجوری جفتشو ترمیم ک ...

اینو دقیق نمیدونم ولی فک نکنم بشه چون دیپلمتو گرفتی

برا اینکه مطمئن بشی زنگ بزن از مدرسه بپرس تجربه این مورد رو نداشتم

مثلا الان واسه کنکور ۴۰۵، تاثیرمعدل هم خیلی مهمه دیگه هم پایه یازدهم هم دوازدهم..چجوری جفتشو ترمیم ک ...

اره ترمیم که میشه کرد ..یه بار انجام دادم..

میخواستم بدونم یازدهم و دوازدهم رو میشه باهم ترمیم کرد یانه

بنظرتون روزی چند ساعت بخونم واسه دندون کافیه؟

منبعم چی باشه؟

والا دهن مارو صاف کردن اون دوران ما با 18 قبولی داشتیم من خودم مطالعات اجتماعی رو 16 شدم افتادم تابس ...

شاید چون دوره اول بودین اینجوری بودین

من دبیرستانم زیر ۱۴ تجدیدیم

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

خواهش میکنم لطف داریدشما هم ول نکنین درس رو انسانی رو خیلی بهتر میتونین رتبه بیارین مطمئن باشین

خیلی ممنونم درسته

دارم از مهر میخونم از بهمن محکم تر بهش چسبیدم

ساعت مطالعم ۸ الی ۱۰ ساعته

خیلی خوب دارم میخونم و جمعبندی میکنم

مدرسمم نمونس از دبیرا استفاده کردم خوب بودن

ویدیو و‌جزوه و اینام دارم

رو تاثیر معدل دوازدهم خیلی حساب کردم ولی نهاییا یازدهمو خراب کردم خیلی...بالاترین نمرم ۱۵ عربی بود و بقیه هم در حد ۱۲/۱۰ اینا

از اون طرفم حذفیات واسه کنکور خیلی داشتم مثلا نصف بیشتر یازدهم...دهم دوتا کتاب ریاضی و عربی موند و دوازدهمم کامل خوندم...با این حساب نمیدونم اگر رو‌ همینایی که خوندم کار کنم و مرور کنم میتونم دو‌سه رقمی بشم یا نه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید