2777
2789
عنوان

واسه نینی هاتون ب هیچ وجه اسپند دود نکنید مضره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 51 پست
کلا نمیدونم چرا وسط بحث علمی فقط میخوان ثابت کنن رو اینا زوم شدن و اعتقاداتشون انگار علم میاد از لحا ...

دقیقاا انگار علم مخالف مذهب

اینجوری فکر میکنن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

این حرفی که این خانم زدن دو سال پیش تو یک ژورنال پزشکی چاپ شده بود

خوب دود زیاد خوبم نی 

کسی نمیگه خوبه همه میدونن انواع دود برا نوزاد خوب نی 

ولی اونا چقدر بیکارن والا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم دنبال زیاد فلسفی کردن هر چیزی نباش من خیلی عادی گفتم اونا از کجا میدونن اسپند دود کردنو که سرم ...

الله اکبر ایا اونا همه غرق مواد مخدر هستن !!

نه که ایرانی ها همه پاک هستن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

خوب دود زیاد خوبم نی کسی نمیگه خوبه همه میدونن انواع دود برا نوزاد خوب نی ولی اونا چقدر بیکارن والا

کلا فکر کنم همون روش‌های بوعلی سینا رو به کار ببریم خوب باشه دنبال علم هم نباشیم 😄😅😉

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کلا فکر کنم همون روش‌های بوعلی سینا رو به کار ببریم خوب باشه دنبال علم هم نباشیم 😄😅😉

چه عیب داره ادم هر دو تا رو میبینه هر کدوم به صلاحشه انجام میده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
من خودم به عنوان پزشک سیگاری 😂 سیگاری که نه بیشتر ویپ میکشمبهتون اینو میگمهرررررررر نوع دود برای کل ...

مرسی پزشک جون😍😂 ولی ویپ‌ نکش حیفه🥲

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
مرسی پزشک جون😍😂 ولی ویپ‌ نکش حیفه🥲

اعتیاد 🥱 آی اَم موعععتاد

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید