2777
2789

آره دیگه لنز رو که از چشمت برداری میخوای بندازیش دور مگه؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

خوب نمی‌خوای ولی اگه می خوای نگهش داری خراب میشه بدون مایع

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بیشتر ببینید

اره باید مایع لنز بگیری من خودم توی کار لنزم باید وقتی لنزو از وکیومش درمیاری بزاری داخل مایع لنز تاموادنگهدارنده لنز از لنز جدا بشه به مدت 20دقیقه بعد استفاده کنی

اره باید مایع لنز بگیری من خودم توی کار لنزم باید وقتی لنزو از وکیومش درمیاری بزاری داخل مایع لنز تا ...

عزیزم من دفعه اولمه میخوام استفاده کنم میشه لطفا راهنماییم کنین از همون اول بابد چکار کنم؟اگه چشام حساسیت داشته باشه چکار کنم؟میتونم تا اخر شب تو عروسی استفاده کنم؟اینکه میگن لنزو چپ و رو نباید بزارم یعنی چی؟من حتی بلد نیستم چجوری باید بزارم😪

کاربری دست دونفره...