2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8527 بازدید | 280 پست
به اندازه ای بازن که پدر دختره نمیدونه دخترش با پسری در ارتباطه و اگه بفهمه ابروشون میره و نکته دوم ...

به نظرم تهدیدشو عملی نمیکنه بگه با هوش مصنوعی بزاش توطیه درست کردن هر چی گفت باید بزنه زیرش اگر خانوادش بسته هستند

😎💚🐬

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

خب عزیزم خربزه خورده پای لرزشم بشینهببخشید هول بازی در اورده با چن نفر ارتباط داشته ،الان از چی میتر ...

میترسه که پسره ولش کنه و اینم دیگه باکره نیست کسی نمیاد سمتش البته پسر دومی با وجود این موضوع گفته اشکالی نداره بیشتر ترسش اینه که هم پسرع ولش کنه و هم خانوادش بفهمن 

روانپزشکی
عزیزم عاقلانه فکر کن توقع معجزه که نباید داشته باشی وقتی همزمان با دونفر تا این حد پیش میره حتی یک ل ...

من که برام پیش نیومده این پسر دومیه اومده موضوع رو بهم گفته و گفته تهدیدشو عملی کنه یا نه

روانپزشکی

اگه پسر اولیه انقدر بد دله باهاش ازدواج کنه از اون کتک میخوره و محدود مبشه والدینشم بفهمن از اونا کتک میخوره و محدود میشه

ولی فکر کنم زندان پدر بهتر از زندان شوهر باشه

رابطه با هردو رو قطع کنه ب دومی بگه عمرا بهت باج نمیدم خانواده ام همچی رو میدونن و پشتمن حالا با اول ...

پسر دومی اصلا باج چیزی نخواسته اما وقتی متوجه شده این تو رابطه تو سری خور شده و پسره بد دله گفته به خاطر خودت باید بفهمن همه چیزو ، مادر دختره میدونه اینا با هم فقط ارتباط دارن ن در حد رابطه جنسی که

روانپزشکی

من نمیدونم این دانشجواندمیرن درس میخونن یامیرن باپسرای مردم همخواب وهم بسترمیشن 

آدم شاخ درمیاره ازاین دانشجوها واین پارتی وخودفریبی وآخرش تسلیم مرگ ناخواسته وبی امری خدابشه

کسی بودمنو آگاه کنه ب راستی آینده سازان ماازاین تیپ واکیپ انتخاب میشن😔😢

خدای بزرگ ومهربانم..عزیزترین خالق جهانم ..انی قریب سخن توست .یاری دهنده ازتوست.خوشابحال آن کس که تنهاامیدش به توست