2777
2789
عنوان

گفت شبی یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 10004 بازدید | 185 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چی میگی شما؟من خودم شمالیم در ضمن شما شمالو نخریدی که اگه بقیه هم بیان بخوای نهی شون کنی

والا... تو این آب و هوا و وضع مالی 

انتظار دارن ملت برن آنتالیا و دبی و فرانسه

اومدن که باید رفت

ولی باید طبیعت رو مراقبت کرد هر جا که میرن

ضمنا اگه این ۴ تا مسافرم نرن شمال که از گرسنگی میمیرن شمالی ها

این دقیقا عین جمله ای هست که صاب خونه ب ما گفت

گفتم تو فصل خوب خیلی اذیت نیشید با این همه مسافر و شلوغی

گفت نهههه ما رو مسافرا سرمایه گذاری میکنسم

اکثرا خونه میسازیم میدیم برا اجاره

گفت مسافر نیاد ما از گرسنگی میمیریم😍😂😂

حالا ما اتاق 20متری شبی 3تومن دادیم هیچیم بجز قالی نذاشت

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
بیشتر ببینید
بیشتر توضیح میدی

چ توضیحی؟ تا مسافر میاد همه وسایلا رو گرون میکنن دوبرابر میگیرن....

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
من مازندرانم ولی خانوادم لاهیجان یعنی هزینه های اینجا دوبرار گاهی سه برابر لاهیجان

دیگ زندگی نمیشه کرد 🥴

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
پول نداری بشین تو خونت جای دروغ گفتن و بی تربیت بودن یکم شخصیت داشته باش

دقت کردم هرچی شما میگی با بی احترامی جواب میده 😐

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

پول نداری بشین تو خونت جای دروغ گفتن و بی تربیت بودن یکم شخصیت داشته باش

میخواد بیاد اصلا چادر بزنه 

سرتو از اندام تحتانی بقبه بیار بیرون تا نرینن بهت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
خیلی کم میام سایت ولی یادمه قبلا مچ ی دروغگو تو سایت رو کرفتی آی خندیدم

همیشه بخندی  گلم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
تو شخصیت داری چون پول نداره باید بهش توهین کنی؟ باید خودشو از مسافرت محروم کنه؟؟؟

اکثر مسافرا فرهنگ مسافرت ندارن شهر و کثیف میکنن و خیلی چیزای دیگه مجبور نیستن بیان بله من شخصیت دارم و توهینی هم نکردم سوال دیگه ای دارید😊