2777
2789
عنوان

گفت شبی یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 10015 بازدید | 185 پست
یه سوییت هست یک تومن شبی

سوییت اگ تمیزه برو

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرم رفته بودن بندرانزلی هتل نفری دو تومن بود 🙄لاهیجان از بقیه شهر ها همیشه گرون تر میشه پس قیمتش ...

عه پس کلا گرونه تعجب کردم اخه بقیه شهرها نهایتا ۲۰۰ ، ۳۰۰

کاربری دو نفره                                                                  خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت
نظرم اینه که شمال و آباد کردید انقد اومدید خب نیاید مگه زورتون کردن

به شما چه ربطی داره ای بابا خودتون اومدید به جای خوش ابو هوا زندگی میکنید حالا بقیه که می‌خوان چند روز بیان بهتون فشار میاد .

مگه مال باباتونه

تو لاهیجان ب خودمون رحم نمیکنن چ برسه ب مسافر🤣🤣🤣🤣

بیشتر توضیح میدی

کاربری دو نفره                                                                  خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت
پول نداری بشین تو خونت جای دروغ گفتن و بی تربیت بودن یکم شخصیت داشته باش

از شما بیشتر دارم فقط قیمتش برام عجیب بود

بی شخصیتم که شمایی که برای یه ادم بالغ تعیین تکلیف میکنی

پول نداری بشین تو خونت جای دروغ گفتن و بی تربیت بودن یکم شخصیت داشته باش

تو شخصیت داری 

چون پول نداره باید بهش توهین کنی؟ باید خودشو از مسافرت محروم کنه؟؟؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند