2777
2789

و اونوقت پدر من با اینکه من الان تجربی هستم ، گاهی میگم اگه نتیجه مورد علاقم رو نگرفتم میخوام پشت کنکور بمونم میگه نه باید بری فرهنگیان:)

واقعا درکش نمیکنم..

این اینده منه و دوست دارم کار موردعلاقه خودمو داشته باشم. و اینکه شاید امسال نتونم بهش برسم دلیل نمیشه کسی بهم زور کنه:)))

و سال اخر اصلا برام موقعیت درس خوندن رو فراهم نکرد که حالا به پشت کنکور موندن فکر میکنم وگرنه من عالی بودم.

بهش میگم دلم نمیخواد برم متنفرم ازش میگه پس دیگ نه من نه تو.

:)خستم.

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
بیشتر ببینید

و من که عاشق تجربی بودم و مطمئن بودم اگر میرفتم حتما پزشکی قبول میشدم ولی خانواده ام نذاشتن و رفتم ریاضی و ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری باید موقعیت درس خوندن فراهم میکرد ؟

وسط سال شهر و خونمون رو عوض کرد 

من مدرسم ۹۰ کیلومتر تا اینجا فاصله داره و بابت هرامتحانی اینهمه راهو باید برم بیام 

علاوه بر اون اینجا حتی اتاقی برای درس خوندن ندارم

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
بیشتر ببینید
و من که عاشق تجربی بودم و مطمئن بودم اگر میرفتم حتما پزشکی قبول میشدم ولی خانواده ام نذاشتن و رفتم ر ...

واقعا چرا عادت دارن زور بگن؟

مگه اونا قراره یک عمر بجای ما کار کنن

بیشتر ببینید
شما اهمیت نده بخون انشالله نتیجه میگیری نشد هم مقاومت میکنی و نمیری فرهنگیان یا بهونه جور میکنی میگی ...

فقط ساز مخالف میزنه :)

سعی میکنم اهمیت ندم 

روزهای دیگه همش کتابخونه ام و خداروشکر اصلا نمیبینمش تا باهام بحث کنه ولی این روزا تعطیله و مجبورم خونه باشم

بیشتر ببینید

شرایطی مشابه شرایط تو رو دارم

امروز انقدر گریه کردم که دیگه جون نداشتم ی دو ساعت خوابیدم 

علاقم تو تجربی بود نذاشتن برم 

منم بی هدف شدم 

از اول با هدف فرهنگیان منو پرت کرد وسط این رشته‌ کوفتی 

گفتم درک عیب نداره میرم ببینیم چی میشه 

(بگذریم از تمامی مقایسه ها و تخریب هایی ک صورت میگرفت)

حالا الان هدفم و پیدا کردم ولی دیگه فایده ای نداره 

چون باید از همون سال دهم ن حداقل تابستون همین امسال این هدف و میداشتم 

و مثل خودت که گفتی با اینکه میتونست و به آدمای خفنی خم دسترسی داره ولی شرایط فراهم نکرد (اون موقع که وقتش بود) 

آره دختر تنها نیستی..

فقط ساز مخالف میزنه :)سعی میکنم اهمیت ندم روزهای دیگه همش کتابخونه ام و خداروشکر اصلا نمیبینمش تا با ...

بیخیال شو ببین اگر تسلیم حرفاش بشی تا اخر عمر ولت نمیکنه ولی اگر مقاومت کنی و هرجور شده پای تصمیمت بمونی اونم مجبوره کنار بیاد و آروم تر میشه.

شرایطی مشابه شرایط تو رو دارمامروز انقدر گریه کردم که دیگه جون نداشتم ی دو ساعت خوابیدم علاقم تو تجر ...

:)))) منم بشدت نیاز به گریه دارم ولی نمیتونم

بیشتر ببینید

صورتش سرخ میشه از عصبانیت 

بعدم شروع میکنه تخریب رو کردن 

که آرههه الان همه نشستن کار بدن بهت :/ 

طرف از همون روز اول شروع میکنه بچش خانم دکتر و خانم وکیل و خانم مهندس صدا زدن 

هدف گنده میکنه تو کلش 

واسه ماعم میگن فرهنگیان 

واقعا چرا عادت دارن زور بگن؟مگه اونا قراره یک عمر بجای ما کار کنن

دخترم برو دنبال علایقت من چهل ساله هستم از ۱۴ سالگی کلا حس میکنم یک بخش زندگیم مختل شده و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

توام بگو باشه پس ن من ن تو

واقعا خدا نجاتتون بده خیلی خیلی درد بدیه. باهاش عاقلانه حرف بزن و محترمانه توضیح بده. بگو ک بعدا چه اتفاقی واست میوفته اگ نری دنبال علاقت. بگو ممکنه به یه آدم بی حس تبدیل شی. بگو باید با حس تنفر بشینی روی صندلی دانشگاه. بگو بعد مرگت حسرت میخوری