2777
2789
عنوان

مهمونی که 19 روز مونده خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 271457 بازدید | 1262 پست

۲۰روز خجالت نکشیدن ،،خسته نشدن انقدهمو،دیدید،انقد روسفره شمانشستن ،دوسه روزخوبه آخه ۲۰روز

تومغزایناچی میگذره؟

چندسالشونه؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیزی که من متوجه شدم بندگان خدا فکر نمیکنن شما معذبی...مثلا میخواد کمک کنه لباس تا کنه تازه فکر می‌کنه خوشحالم بشی...

چه بسا برگرده برای دیگران تعریف کنه سه روز بستری بود ماهوتی خونش رو داشتیم یا من کمداشم مرتب کردم ...آنقدر راحت بودیم خودمون از یخچال می‌خوردیم 

عزیزم دست خووم نیست، پریود شدم خیلی خون ریزی دارم یه تکون میخورم لباسم پر خون میشه، اصلا رنگو رو برا ...

من جات بودم میوه و نوشیدنی نمیخریدم شام هم نون تخم مرغ و پنیر ناهار هم خیلی کمتر از قبل و اکثرا میگفتم سردرد دارم باید بخوابم 

چیزی که من متوجه شدم بندگان خدا فکر نمیکنن شما معذبی...مثلا میخواد کمک کنه لباس تا کنه تازه فکر می‌ک ...

من از اون قسمتی بدم اومد که لباسای من جالب نبودن و به رو اورد، شاید من نخوام کسط لباس زیزمو ببینه

من جات بودم میوه و نوشیدنی نمیخریدم شام هم نون تخم مرغ و پنیر ناهار هم خیلی کمتر از قبل و اکثرا میگف ...

ببین من دقیقا همینکارو کردم ولی از یه طرفم عذاب وجدان وارم، شوهرم اصرار کرد ماست بخرم بهش گفتم حق نداره بخره، امشب مثلا اش رشته گذاشتم، میوه خورم هستنا مثلا روزی قشنگ یک کیلو میخورن

اسی بگو مادرشوهرم میخواد بیاد

عمه،میگه چی میشه بیاد دورهم باشیم تنوعه😤

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
و منی که طلا و چیزای حساس و لای لباسام میذارم😥

خیلی بده کسی به لباس ادم دست بزنه، من نقطع ضعفم این بود شاید من یه لباسی داشته باشم نخوام کسی شکلشو حتی ببینه اخه زن من که چندین بار گفتم دست نزن به کمد لباسم این چه کاریه

ببین من دقیقا همینکارو کردم ولی از یه طرفم عذاب وجدان وارم، شوهرم اصرار کرد ماست بخرم بهش گفتم حق ند ...

نه هیچی نخر میگی فشار مالی هم روت هست خیلی سرد و ساده برگزار کن خیلی دیگه خوشبحالشون شده