2777
2789

پوست من داغونه افتضاحه 

خیلی بده مخصوصا بدنم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13272230/پاییز-سال-۱۴۰۱-عاشق-شدم-و-الان-فارغ-شدم?postId=332547582#

توروخدا گزارش بزنید براتون صلوات بفرستم

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روتین خوب تغذیه سالم استرس کم و ویتامین و زینک خیلی تاثیر داره و البته دوش اب سرد

واقعا ینی همه اینارو رعایت میکنن

برای جوش و لک بدن ، با صابون بچه بشور اول بدنتو ، وقتی دراومدی خشک کردی ، اسپری ضد جوش بدن آردن سبوما بزن تا یک ماه ، هر روز ، البته اگه پوستت چربه اینکارو بکن

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...
برای جوش و لک بدن ، با صابون بچه بشور اول بدنتو ، وقتی دراومدی خشک کردی ، اسپری ضد جوش بدن آردن سبوم ...

تاثیر داره؟

روتین خوب تغذیه سالم استرس کم و ویتامین و زینک خیلی تاثیر داره و البته دوش اب سرد

اونی ک اسی گفت 

منطورش ژنتیکی بود

ن پوستی ک مثل ریگ پول پاش بریزی تازه بشه خوب

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

منمممم 

حسرت ی پوست خوب تا لحظه مرگم تو سلول ب سلول بدنم هست

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید

ژنتیک به نظرم مهم تر از روتین هست 

ی سریا رو میشناسم هیچ روتینی ندارن 

از صابون گلنار استفاده میکنن انقد پوستشون سفت و صافه و خوبه 

اونوقت من با انواع فوم و آبرسان و.... هیچی به هیچی 

خدایا مرسی ♥️
واقعا ینی همه اینارو رعایت میکنن

نه الان باردارم قرص و ویتامین زیاد مصرف میکنم میبینم واقعا تاثیر داره ، و اینکه شویتده و مرطوب کنندهدمناسب پوستت باشع خیلی تاثیر داره