2777
2789
عنوان

چجوری عکسا رو انیمه میکنن🥲 میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 25 پست
اسمش میخوام

سلام

1️⃣ نرم افزار Grok نصب کنین

2️⃣ بعد از طریق گوگل لاگین کنین

Continue with Google

3️⃣ روی سنجاق کلیک کنین 📎

4️⃣ بعد Photos

عکسی انتخاب کنین

5️⃣ بعد این متن پرامپت رو براش بنویسین:

Convert this image to realistic ghibli art studio

6️⃣ عکس رو بعدا می تونین دانلود کنین

اگر برنامه توییتر همون X رو دارین می تونین از طریق Grok دقیقا همین مراحل بالا رو برید.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام1️⃣ نرم افزار Grok نصب کنین2️⃣ بعد از طریق گوگل لاگین کنینContinue with Google3️⃣ روی سنجاق کلیک ...

سلام 

توییتر به من دسترسی گروک رو نیده

چیکار کنم 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
سلام توییتر به من دسترسی گروک رو نیدهچیکار کنم

سلام

اطلاع ندارم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
من داشتم فیلترشو باید بگردی توی قسمت سرچ بزن ،کارتونی میکنه با کلی افکت دیگه ، یا اگه پیدا نکردی گوگ ...

دمت گرممممممم

لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

سلام1️⃣ نرم افزار Grok نصب کنین2️⃣ بعد از طریق گوگل لاگین کنینContinue with Google3️⃣ روی سنجاق کلیک ...

مرسی سارا جون 

😍

لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

مرسی سارا جون 😍

خواهش می کنم.

💙💙💙

بیشتر ببینید
Convert this image to realistic ghibli art studio.

مرسی عزیزممممم😍

ی برنامه ای هس عکسارو حالت آتلیه ای می‌کنه اینو کسی می‌دونه چیه اسم برنامش

Pixart