2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم پیام تبریک فرستاده به همکاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 118 پست
ای خدا 😆😆😆منم اوایل ازدواج همینطوری بودم حسااااس فکر میکردم همه به شوهر من چشم دارن 😆 ..یعنی یاد ...

منم شایدچون تازه ایم واس همون زیادی حساسم شاید بعدا ک بچه دارشم یکم ازحساسی کم شه انشالله😂😂😂😂😂😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم عزت نفس کمی دارید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
حق ندارم ینی🥲

نه عزیزم 

یعنی چی خواهرش را ببوسید شما ناراحت باشید !

قبل از ورود شما به زندگی ایشان خواهر داشته خیلی زشته به روانشناس مراجعه کنید چون خانم های این چنین حساس با حساسیتشون کاری می کنند که همسرشون به سمت خانم های دیگر گرایش پیدا کند این حساسیت نیست بدبینی است 

مثل مردهایی که مدام فکر می کنند زنشون خیانت می کنه و آخر خانمشون طلاق می گیره چون خسته می شه 

ادب حکم می کند آدم به تمام همکارانش تبریک بگه 

من بیشتر از ۲۶ سال است در جامعه شاغل هستم و همیشه به همه همکارانم تبریک می گم اون ها هم به من تبریک می گویند چه زن چه مرد 

زن یعنی زندگی 

کاملا حق داری! 

اصلا چه معنی میده یه آقا و خانم همکار باشن و عید رو هم تبریک بگن؟

همین الان برو دعوا . 

دیگه هم نذار شوهرت بره سرکار؛ به هیچ عنوان. 

چون هرجایی که کار کنه یا همکار خانم داره یا مراجعه کننده خانم و حتی اگه مغاره دار هم بشه دیگه هیچی همش خانمها میان مغازه اش.

بهترین راه اینه که مانع کار کردنش بشی که دیگه هیچ خانمی از کنارش گذر هم نکنه!

همه خانمها هم دزد شوهر هستن. اصلا نباید اعتماد کنی.

شوهرت هم که صد در صد قابل اعتماد نیست.

پس بمونه کنار خودت نه کسی رو ببینه و نه کسی ایشون رو ببینه بهترین راه حله...

هرجا هم خواست بره که خودت هستی، یه وقتی اتفاقی نمیفته.

واقعا چه تصوری از آدمها و رابطه ها و زندگی مشترک دارین؟

روی چیزی هم هست که حساس نباشین؟

نمیگم روابط خاص بین افراد شکل نمیگیره.

ولی مگه ماها میتونیم با این تفکرات محدودکننده جلوی بقیه رو بگیریم؟ 

اصلا تا کجا و چه حدی میشه طرف رو محدود کرد؟

چقدر منی یکی عین خودمو بلاخره پیدا کردم

خدا آخر و عاقبت جفتتون رو بخیر کنه چون همه از بدبینی طرف مقابل خسته می شن چه زن چه مرد و متاسفانه یا طلاق می گیرند یا خیانت می کنند 

زن یعنی زندگی 

کارخوبی میکنی...باز تودرک میکنی.حالا خواهرشوهر من ازوقتی فهمیده حساسم،همش شوهرمو میبوسه کم مونده بخو ...

حق داره حرکت شما خیلی زشته حرمت برادر و خواهر را نگاه نمی دارید  رابطه خونی دارند کار شما نهایت توهین است 

زن یعنی زندگی 

دمت گرم.مرسی گلم خیلی حرفات درست و ب جا بود....دقیقا خواهرشوهرم الان فهمیده ک من حساسم،بیشتر شوهرپو ...

آره عزیزم

بی خیال باش واقعا این طور شوهرت و خانوادش فک میکنن چقدر  خاص هستن که این طور میکنی و چه لطفی در حقت کردن که باهات ازدواج کردن

خیلی ها اوایل عاشق و واله بودن آخرش تو همین نی نی سایت آرزو مرگ شوهرشون رو داشتن یا میگفتن کسی بیاد همسرم رو ببره فقط

باور کن اکثرشون به خاطر رفتار حساس شون کار دست خودشون دادن

حالا یا همسره خسته شده و رابطه شون بهم خورده یا مغرور شده و به زنش بی مهری کرده

شما این قدر ارزش داری که شوهرت بخاطر خودت باشما باشه نه به اجبار و مراقبت شما

در کل همسری که نیاز به مراقبت داره نباشه سنگین تره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اره منم طبقه پایینشون هستم و بیشتر درارتباطیم،هروقت ک شوهرمومیبینه عین ی پسریچه بوسش میکنه نازش میکن ...

حیاطتتون یکیه  همسرت زیاد میره بالا زیاد ب خانواده ش میرسه تز نظر مالی یا عاطفی

کنتور آب و برق گاز تون یکیه

حیاطتتون یکیه همسرت زیاد میره بالا زیاد ب خانواده ش میرسه تز نظر مالی یا عاطفیکنتور آب و برق گاز تو ...

ی ساختمونیم اره حیاط بزرگ داریم‌مشترکه،اما درهامون جداس،ن شوهرم نمیره بالا،وقتایی ک مادرشوهرم دعوت کنه میریم،هفته ای دوبار اینا،کنتور ایناهم جداس اما اصلا قبضش ب ما نمیاد و پدرشوهرم واس مارو هم پرداخت میکنه .خیلی حاها کمک دستمونن،اما خب متقابله پول لازم داشته باشن ماهم ب اونا میدیم...اینجوریه‌

حیاطتتون یکیه همسرت زیاد میره بالا زیاد ب خانواده ش میرسه تز نظر مالی یا عاطفیکنتور آب و برق گاز تو ...

شوهرم خوبه تنهایی اصلا نمیره خونه مامانش،حتی واس ی چای.باید منم باشم.

اره سنم ۲۴هس ،۴ساله ازدواج کردیم بچه هم ندارم اره توخونم....بیکار

دختر  سن ات کم  نیست    من فکر کردم  14 سالته

من سن شما    دخترم  به دنیا آمده بود

ببین  منم  این حال تو رو   البته  کمتر   نسبت  به یکی از نزدیکان همسرم  داشتم     البته  بچه داشتن و شاغل بودن   وقت گرفته بود   اینقدر  زیاد نبود

دو تا چیز بهت بگم    این حالت رو درمان کن   تو طولانی مدت همسرت  ازت  زده  میشه     و   فاصله میگیره    یعنی نتیجه مثبت  نمیگیری    فقط خودت داغون میشی

در ضمن   بعنوان یک  شاغل  بهت بگم    بدون  روابط و بعضا شوخی های  سر کار     فقط در حد همون جاست    آدمهایی که از بیرون میبینن   فکر میکنن   خیلی عمیق    ولی در واقع اینطور نیست

به نظرم  تا بچه نداری   وقتت به  بطالت نگذ رون   برو یک کاری  هنری     ...  یاد بگیر    تو خونه یا بیرون   ولو نصف روز سرگرم شو    فکر کمتر بکنی    در ضمن    خودت بالا ببینی    و ته دلت  احساس  کمبود   پیش اون خانمها نکنید 

خوشبخت باشی😊

ی ساختمونیم اره حیاط بزرگ داریم‌مشترکه،اما درهامون جداس،ن شوهرم نمیره بالا،وقتایی ک مادرشوهرم دعوت ک ...

یعنی در های خونتون جداس حیاط رفت آمد یکیه؟

خوش بحالت چ شوهر خوبی داری  برا من هی خودش میره پایین اصلا هی نمیگه ب من تازه اونارو تو چشماش میزاره منی که با همه چیش میسازه تو چشمشم میگم هم کم برو دعوام میکنه کنتور آب بری گازمون هم یکیه میگم نصف نصف شوهرم میگه  ن من بدم خیلی بدبختم حرف هم بزنم میشع دعوا  هر مهمونی بیاد خونه مادر شوهرم این میره تا وقتی اونا برن