2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم پیام تبریک فرستاده به همکاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 118 پست
وای.ی بار ی خراب کاری کردم....ی همکار خانم داره اونم نامزده،بعد این خانومه ی پیامی فرستاد ب شوهرم،گو ...

سن ات کمه      تازه ازدواج کردی      خودت سر کار نمیری     تو خونه  بیکاری

وای نه،شوهرم اونقد گف زنگ بزن معذرت خواهی کن،گفتم بمیرمم نمیزنم.مقصر من بودما ی حرفایی گفتم اصلا وای ...

ای خدا 😆😆😆

منم اوایل ازدواج همینطوری بودم حسااااس فکر میکردم همه به شوهر من چشم دارن 😆 ..یعنی یادم میاد حالم از خودم بهم میخوره 😩😩😩🤣🤣🤣خیلی رو مخ بودم 

خدارو شکر درست شدم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای وای........دقیقا من ب خواخرش اینجوریم.اونم ازوقتی ک شوهرم بهش گفته خانومم بدش میاد ازعمد همش میب ...

ببین عزیزم.بشین حسابی فکر کن

از اول اون با مادرش و خواهرش بوده،بغل اون ها و کناراونها بزرگ شده

اونها تا ابد خانواده و پاره تن اون هستن

تعصب نابجا رو این اقا ندارن،اگه داشتن نمی ذاشتن زن بگیره و تقسیمش کنن.حالا شما هرچه سعی کنی تو گفتار ،رفتار و نگاهت این حسادت و حساسیت معلومه

بعد باعث میشی اونها حساس شن و فکر کنن میخوای اذیت کنی و جدایی درست کنی،مطمئن باش مقابله به مثل میکنن

الان شوهرت به شوخی جواب میده بهت ،یه روز نرسه که بهت بگه اونها تو دنیا یکی هستن ولی زن رو میشه عوض کرد

وقتی رو زنهای اطراف حساس باشی بقیه فکر میکنن ندید بدید شوهر بودی که ایت طور دو دستی چسبیدی

وقتی یه مرد این طور باشه همه میگن به زن که طلاق بگیر ،اون شکاک و پارانویید و ال و بل هست ،این رو برای خودت در نظر بگیر

با حساسیت شما ممکنه شوهرت برای رها شدن از این رفتار تقلا کنه و ازت دور بشه.جلوی این رفتارت رو بگیر

مطمئت باش تا ابد برای خودته

اگه سر و گوش اون یا کسی دیگه بجنبه با هیچ کاری نمی تونی جلوی این رفتار رو بگیری

وفاداری شوهرت رو با عزت نفس بالای خودت و جایگاه خودت تضمین کن نه حرکت های عجیب

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بروش نیارم؟نگم ک پیام نده؟

نه نیار.هرکی یه صبری داره.من جاش بودم خیلی وقت پیش قاطی می کردم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

هوف حق دارم پس

نه حق نداری. مگه حرف بدی زده. مگر لاس زده و.... شوهرت رو محدود نکن چون اول از همه خودت از چشمش میندازی.خواست به زندگیت باشه ولی گیر الکی نده چون همین باعث میشه ازت دور بشه و فرصت برای افراد سودجو فراهم بشه

واقعا خیلی بده مخصوصا طبقه بالا مادر شوهر باشی و شوهر هی فره پایین وضعیت من خیلی عذاب اوره

اره منم طبقه پایینشون هستم و بیشتر درارتباطیم،هروقت ک شوهرمومیبینه عین ی پسریچه بوسش میکنه نازش میکنه اما خوبیش اینه شوهرم هیچکیو جزمن بوس نمیکنه اصلااااا.حتی مامانشم

من حق رو ب شما میدم تو هم اگه ب همکار مجرد آقات پیام بدی شوهرت ناراحت میشه تعهد صرفا ب رابطه جنسی نی ...

دقیقا......شوهرم مطمعنم ناراحت میشه اابت اونقد روم‌حساسه ک نمیذاره حتی تا مغازه سرکوچه برم چ برسه برم کارکنم و بامردا بحرفم.....هعی خواهر

نه حق نداری. مگه حرف بدی زده. مگر لاس زده و.... شوهرت رو محدود نکن چون اول از همه خودت از چشمش میندا ...

ن اصلا حرف بدی نبود،خیلی مودبانه پیام تبریک گفته بود اصلا هیچ گونه منظوری نداشت،ینی شوهرم ی متنی رو ازگوگل کپی کرد و اونو ب همههه فرستاد،مرد و زن هم فرق نداشت....

این به کار عادیه.بعدم محل‌ کارمحل جنگه طرف نباید اتو دست کسی بده.باید تبریک بگی

اتفاقا شوهره منم همینو میگه....بارهاشده ک همین همکارا پشتش وایسادن و نذاشتن اتفاق بدی ک ب ضررشه واس شوهرم بیفته.خیلی جاها پشتش بودن‌...شوهرم میگه اونجا ما زنومرد نداریم هممون ب چشم خواهربرادریم.کسی حق نداره ب زن بقیه چشم داشته باشه.میگه ادب حکم میکنه ک تبریک بگم و فردا کارم افتاد بهشون،نه نگن‌....

نه نیار.هرکی یه صبری داره.من جاش بودم خیلی وقت پیش قاطی می کردم

بارها بروش اوردم ودعوای شدید کردم باهاش.ی بار همکارخانومش ک متاهله،ی پیام فرستاده بود ب شوهرم واس اولین بار بود ک دیدم،ولی خب یکم صمیمی بود،منم زنگ زدم قاطی کردم فوشش دادم هرچی ازدهنم دراومد گفتم.فرداش شوهرمو ب حراست کشید و ی داستانی شد ک نگو..انداخت گردن شوهرم.ازالکی گف این مزاحم من میشد اول این پیام داده‌درحالیکه گوشی شوهرم دیتم بود دیدم ک اون پیام بی مربوط فرستاد..خلاصه ک فتنه بود شدید..

ببین عزیزم.بشین حسابی فکر کناز اول اون با مادرش و خواهرش بوده،بغل اون ها و کناراونها بزرگ شدهاونها ت ...

دمت گرم.مرسی گلم خیلی حرفات درست و ب جا بود....دقیقا خواهرشوهرم الان فهمیده ک من حساسم،بیشتر شوهرپو بوس میکنه بیشتر بهش محبت میکنه...درسته عاشق شوهرمه،اما نصفشم بخاطر من میکنه.....عزیزم خیلی اذیتم واقعا سختمه این حساس بودن بی موردم.ممنون ازحرفات‌حتمااااا سعی میکنم خودمو کنترل کنم و این اخلاقای بد رو ترک کنم