2777
2789

اگر شوهرتون پول پیش نداشت و گف خونه پدرت بمون تا وقتی پول دستم بیاد خونه کرایه کنم

قبول میکردین یا خونه مادرشوهرتون میموندین

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب خونه مادرشوهرم میمونم 

درسته خونه پدرم راحت ترم اما تو  مردم ما یه جوربه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
بیشتر ببینید

من حاضرم گوشه خیابون چادر بزنم ولی نرم خونه مامان بابام 

کافیه به مشکل مالی بخوریم سریع شروع میکنن‌ به سرکوفت زدن و اذیت کردنم که فلان پول رو داشتین چرا خرجش کردین فلانش کردین 

دلمون خواست دوست داشتیم اه‌ اعصاب برا آدم نمیزارن 

از اون طرف هم میگن شوهرت خوب نیس نباید باهاش ازدواج میکردی با ما مخالفت کردی اینم نتیجش

ولی در مواقع عادی نمی‌دونم چطوریه که شوهرم خوبه از نظرشون 🤦🤦🤦🤦🤦

از طرف دیگه خونه مامان بابای من شهر دیگه است من شهر شوهرم زندگی میکنم 

من و شوهرم اصلا نمیتونیم از هم دور باشیم خیلی وابسته ایم بهم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

نه خونه مامانش میمونم تا روش فشار بیاد زود بگیره برم خونه بابام خوشحاله جام راحته باید به شوهرت نگاه ...

مادرشوهرم زیاد دخالت میکنه

بستگی داره به شرایط خونه پدری و مادر همسرتون. از لحاظ روابط و صمیمیت بینتون، بزرگی خونه، اوضاع مالی ...

اصلا یه وضعیه اینجا اصلا راحت نیستم همگی باهم تو خونه مادرشوهر زندگی میکنیم

برادرشوهرمم اضافه شد با بچه هاش

فقط دوتا اتاق خوابه

من حاضرم گوشه خیابون چادر بزنم ولی نرم خونه مامان بابام کافیه به مشکل مالی بخوریم سریع شروع میکنن‌ ب ...

درسته ولی من بریدم از خونه مادرشوهر با تیکه و دخالتهاشون