2777
2789
عنوان

ناراحت شدم واقعا از رفتار همکلاسیم

445 بازدید | 36 پست

دیشب بش پیام دادم گفتم برا عید فطر شهر میری چون مراسم بود اونجا گفت ن بخاطر امتحان نمیتونم بعد امروز سرکلاس دیدم با لباس مناسب عید اومده ک‌بره مراسم گف خط چشم داری گفتم نه مگ نمیری خونه گفت ن میرم مراسم شهر ک فقط تو خونه نمونم 

تازه جفتیش هم ی دختری بود ب اونم گفتم تو صبح میری مراسم گفت ن بعد الان دارن باهم میرن حتی دختر دومیه بم گفت میای ? توم بیا گفتم شاید نمیدونم 

چرا اینکار کردن خیلی دلم شکست 

میخوام یجوری ب روشون بیارم بگید چجور بپرسم ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوست اصلا ارزش نداره

من عروسی که کردم، هر روز یه کدوم از دوستا زنگ می زد میخوام بیام خونه تون

منم در خونه ام به روشون باز بود

از روز قبل از اومدن دوستم، گرفتار خرید میوه و شیرینی و تمیز کاری بودم

خود روز مهمونی هم کلی کار بود، روز بعدشم که مشغول تمیزکاری و جمع و جور بعد از مهمونی میشدم ، قشنگ 3روز وقتم گرفته میشد

در نهایت از همه شون هم بدی دیدم، الان همون 3روز رو صرف تالیف کتاب و کارای پژوهشی میکنم

حداقل رزومه میشه برام

دوست اصلا ارزش نداره

دوست خوب با ارزشه تجربه بد شما نمیشه همه جمع بست

دوستای من، دوستای 20 ساله، سی ساله هستن

یعنی 20ساله با همیم

بعد از 20سال، خودشونو نشون دادن

و یه مورد، دو مورد نبوده

تقریبا همشون همین رفتار رو داشتن گلم

خب کجاش خودمو کوچیک کردم الان ؟

همین ک با خودش فک کنه اره دیروز از ما پرسید گفتیم نمیریم و الان که فهمیده میخایم بریم ذهنش درگیر که چرا دیشب گفتیم قصد رفتن نداریم ضایعس 

بنظرم نیازی نیست بپرسی چرا یهو تصمیم به رفتن گرفتید 

دعوت های یهویی هم تعارفه به شخصه نمیرم و نمیپرسم