2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل خیانت مردا چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3052 بازدید | 220 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من بارها و بارها نخ دادن دخترا رو به شوهرم دیدم حتی وقتایی که خودم کنار شوهرم بودم فقط بخاطر اینکه ش ...

باعث تاسف شده تن فروشی بخاطر پول گردن خوردشون برن کار کنن پول دربیارن این چ وضعیه

اره مردا صبور نیستن بی توجهی ببینن از راه به در میشن

عزیزم بعضیها تو ذاتشون هست فقط زمان رو کردنشون متفاوته.

مشابه اینارو زیاد دیدم همه روشون قسم میخوردن و به چشم پاکیشون اعتقاد داشتن اما طرف بعد ازدواجش به خواهر خانوماش نظر داشته

یا به مادرخانومش

در حالی که وجهه ی اجتماعیش رو هم حفظ کرده. 

کسی که خیانت میکنه صد در صد یکهویی نبوده. شاید این میل رو تا سالها تو خودش سرکوب میکرده.

شوهر من متاسفانه گاهی هرز می‌پره در صورتیکه خیلی ادم خوب و باشخصیتیه)حداقل در ظاهر(

بیست و چهار سالش بود که سنتی اومد خواستگاریم 

همیشه میگه من مجردی نکردم 😐 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
دقیقا همینه ک میگیاین همه پسر مجردچرا سما اونا نمیرن؟چون میخوان کسی باشه خرجشون کنه

وااااای چقدم بدم میاد از اینطور زنا بخاطر پول هرکاری میکنن لاشیا برن سرکار چرا با ابروشون بازی میکنن

یکی از اقوام دور یه زن داره پنجه آفتاب تیپ و شخصیت بیست یه زندگی عاشقانه ...یهو گفتن شوهرش زن دوم گر ...

خب این دیگه این همه اختلاف سن فقط بخاطر پول خواستش وگرنه کی میره با همسن مادرش ازدواج کنی شرایط اقتصادی طوری شده همه دنبال پول و این چیزان چه زندگیا بخاطر فقر و بدبختی خراب نشده 

یا زنشون توجه نمیکنه بهشون و اخلاق نداره

یا زنشون خیلی دوسشون داره و براشون عادی شده این دوس داشتن

یا خودشون خسته شدن یا یه زنی نشسته زیرپاشون

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...