2777
2789
عنوان

جان سخت😤💔

8027 بازدید | 168 پست

خدای من چرااااا این قسمت اشکم جمع شد 

بیچارهه نگار بیچاره اشکاننن 

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

ای کاش اصلا نمیدیدمش 

خیلی غم داشت این سریال 

اون حامد خدابگم چیکارش بکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی فکر می‌کنم فرزاد زنده است و اعدام نشده چون وقتی که اشکان تو اتاق بود یکی اومد داخل اشکان تعجب کرد از دیدنش. وکسی آدرس قبرشو‌نداشت

تورا من چشم در راهم شباهنگام.. 🌌🌒

ولی فکر می‌کنم فرزاد زنده است و اعدام نشده چون وقتی که اشکان تو اتاق بود یکی اومد داخل اشکان تعجب کر ...

منم اولش فکرمیکردم میگفتم حالا نسرین میاد میگه رضایت دادم ولی دیدم گفتن اعدام شده 

منم اولش فکرمیکردم میگفتم حالا نسرین میاد میگه رضایت دادم ولی دیدم گفتن اعدام شده

نه فکر میکنم رضایت داده ولی گفته از اینجا برید که حامد فکر کنه اعدام شده و پیگیرش نباشع

تورا من چشم در راهم شباهنگام.. 🌌🌒

فرزاد زنده است بابا 

مادره گفته برن از اون محل که کسی نفهمه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیشتر ببینید

فکر کنم مادره رضایت داد ولی واسه اینکه پسرش شر درست نکنه به خانواده ی فرزاد گفت گم و گور بشن تا دست حامد بهشون نرسه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نه فکر میکنم رضایت داده ولی گفته از اینجا برید که حامد فکر کنه اعدام شده و پیگیرش نباشع

آخه سکانس الهام بودا گفت تو داغ بزرگی به دلمون گذاشتی 

اصلا آدم میمونه چی فکرکنه