2777
2789
عنوان

برم شهرستان با همسرم یا نه

205 بازدید | 10 پست

من یه دوقلوی۱۸ ماهه دارم.۴ساله ازدواج کردم.هم خودم‌و همسرم ازدواج دوم هستیم.همسرم ۱۴ ساله طلاق گرفته.یه دختر۱۸ ساله داره.ب زن سابقش خونه ماشین دوتا مغازه به واسطه شغلش چند کیلو طلا و ۵۰۰ تا سکه و وسایل خونه رو‌داده و تا قبل ازدواجمون ساپورت مالی هم میکرد.الانم ک دخترش خدایی تو ناز و‌نعمته.مشکل من اینجاست ک‌دختر همسرم الان اومده ادعای خونه و اموال کرده و میخواد باباش براش خونه بخره.من و بچه هام هیچی نداریم و این کار دخترش منو ترسونده از اینده ی بچه هام.مامانش گفته باید براش خونه بخرین.همیشه زنه برامون دردسر داره و ما یه روز خوش ندیدیم از دست اینا.خصوصا من ک واقعا آسیب روانی دیدم.

حالا ما یه خونه شهرستان داریم درست میکنم

ک دور از اوناس.و البته دور از محل کار همسرم.راهنماییم کنید ب نظر شما برم شهرستان زندگی کنم‌کمتر درگیر اینا باشم یا بمونم همین شهر؟

همسرم کارمنداش هستن سر کار و‌خودش کمتر حضور داره و گاهی سر میزنه فقط

.چیکار کنم آرامش داشته باشم؟

خونواده همسرمم میدونن دختره و زنه بدن و فقط پول میخوان اما جلو من چون عروسم همش اسم اون زنه رو‌میارن.من خیلی بهم ریختم دیگه.میترسم از اینده م.از اینده بچه هام.دلم میسوزه

به همدیگه امید بدیم برای روزای خوب🌱🦋🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره برو شهرستان نبینیشون اعصابت آرومتره اگه خانواده همسرت نیان بخاطر دوریه را بمونن چندروز اذیتت کنن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

شهرستان رفتن و نرفتن مسئله نیست،مسئله اینه که اموالش که الان داره بنام شما و بچه هات بزنه تا دوباره اون دختره دردسر ساز نشه برات،بالاخره اون دختر بزرگه  و مادرش اونقدری داره که ساپورتش کنه ولی بچه های شما کوچیک معلوم نیست آدم فردا زنده باشه یا نه

اگه داره و میتونه بگو من میخوام تو تکیه گاهم باشی

کنارت احساس امنیت داشته باشم، نگران آینده ی بچه هام نباشم

چند وقت اقتدار بده پیشوازش برو بدرقه اش کن. احترام بزار از خوبیهاش تشکرو تقدیر کن، بهش بگو سرور، سلطان‌، آقای خونم، رئیس 

بعد وقتی تو آغوششی یکم اقتدار بده بگو باعث افتخاری و از اینجور جمله ها بعدش آروم و بدون دعوا بگو دوست دارم این احساس امنیت همیشگی باشه، لطفا سه تا بچه هامونو به یک چشم نگاه کن تا در آینده باهم مهربون باشن و از هم دلخور نباشن

شهرستان بری بازم با تلفن میتونن با همسرت ارتباط بگیرن مهم همسرت که نخواد باج بده

میتونه بگه فعلا میخوام مهریه ی خانومم بدم بعدش برای سه تا بچه هام ملک میخرم

اینطوری میفهمن برنامه داره برای همه تون نه فقط ادنا که رفتن

عزیزم ی سوالی دارمدر مورد طالع بین یه تاپیک زدی چیشد گرفتی؟من گرفتم از روزی که گرفتم هرچی گفت همون ش ...

پیش کی گرفتی؟

اکانتشو داری؟

به همدیگه امید بدیم برای روزای خوب🌱🦋🕊