2777
2789
عنوان

افسردگی

155 بازدید | 13 پست

کلی حرف تو سرمه ولی تا میام بنویسمشون انگار نمیتونم توصیفشون کنم ۱۶ سالمه حالم از زندگی و خودم بهم میخوره از این دنیا متنفرم وجودم انگار نفرین شدس افسردگی شدید دارم کلی روانشناس رفتم هیچکدوم کاری نکردن یه روانشناس گف باید مصرف قرص رو شروع کنی واجبه بابام نخرید😔مامانم شروع کرده دعا واسم میگیره خستم😔

منم برای مشکلاتم اینجا زیاد تاپیک میزنم 

اما تهش اینه که بهت میگن تلقین 

فقط کسایی که خودشون از این قبیل مشکلات دارن درکت میکنن 

استارتر با تمام وجودم میفهمم حالت رو 

چند ساله آسایش ندارم 

این کاربری دومم هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه بگی من هستم اهل نماز و روزه ولی بشدت افسرده ام و ناامید از همه جا

بهت پیام دوستی میدم 

چند نفر تو نی نی سایتو راهنمایی کردم داروهاشونم قطع کردن 

گوشیم داره خاموش میشه 

اینچتا میتونی بیای؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)

تاپیکاتو دیدم یه لحظه حس کردم خودمم منم ۱۶ سالمه و با مشکلاتی مثل تو یه بخشیش از خانوادت و بخصوص پدر فکنم که منم یکی از مشکلاتم همینه جدیدا سعی کردم در برابر رفتارش واکنش خاصی نداشته باشم انگار اصلا پدری ندارم من حرفا خیلی خیلییی روم تاثیر داره کمبود محبت از طرف پدر و این داستانا که جز اون کلی مشکل دیگه ام دارم ولی با فکر کردن بهش فقط اسیب زدم به خودم روانی که هیچی حتی جسمیم تاثیراتش رومه دور خودکشی خط بکش تنها کسیم که میتونه نجاتت بده خودتی روانشناس و اینام فایده نداره ارزش واسه خودت قائل شو تو سن ما خانواده که اینجوری هیچی تنها ریسمانی که میتونی بهش چنگ بزنی درسه که دوسال دیگه حداقل واسه چند سال از خانواده دور باشی ازدواجم که دیگه صد پله بدتر 

کلی تحقیق کردم بهترین راه های خودکشی و روانشناس و این داستانا ولی خب آخرش که چی مگه چقدر عمر داریم تو هر شرایطی هر سختی کم نیار اگه الان واسه خودت از این سن یه زندگی خوب بسازی اصلا فکرشو میکنم این همه سختی که داشتم تو زندگیم بعدا یه خانواده می‌سازم جوریکه هیچکدوم ازین دردارو نکشن کسی واسه من نکرد من واسه اونا میکنم امیدوارم حالت خوب شه مشکلاتت برطرف(:

تاپیکاتو دیدم یه لحظه حس کردم خودمم منم ۱۶ سالمه و با مشکلاتی مثل تو یه بخشیش از خانوادت و بخصوص پدر ...

تنها کسی که حس کردم واقعا میفهمی چی میگم

انقدر از بابام خوردم درکی از کلمه ی پدر ندارم فقط خودکشی میتونس کمکم کنه که بخاطر مامانم انجام ندادم 

انقدر به دخترای همسن و سالم نگا میکنم که چقد شادن و امید به زندگی دارن نگاه به خودم میکنم بیشتر از خودم متنفر میشم

درسمم خیلی خوب بود ولی الان بخاطر افسردگیم افت شدید کردم واقعا نمیتونم بخونم نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه ولی انگار هیچی دیگه قرار نیس منو از این وضع بیرون بیاره

کلی تحقیق کردم بهترین راه های خودکشی و روانشناس و این داستانا ولی خب آخرش که چی مگه چقدر عمر داریم ت ...

پیش خودم میگم تهش یه بچه به سرپرستی میگیرم و یجوری بزرگش میکنم که هیچوقت احساس کمبود نکنه چون از ازدواجم میترسم

مرسی گلم برسی به چیزایی که میخوای 

تنها کسی که حس کردم واقعا میفهمی چی میگمانقدر از بابام خوردم درکی از کلمه ی پدر ندارم فقط خودکشی میت ...

منم خودکشیو بخاطر داداش کوچیکم گذاشتم کنار اون ۸ سالشه پدرم واقعا خشکه دیابت داره و کلا عصبیه بشدتتت حتی یه خواهر بزرگ دارم هر سه تامون حتی خواهر بزرگم که ازدواج کرده گاهی به خاطر رفتار بابام گریه میکنه همه میگن فاصله بگیره ولی مااا چیکار کنیم من فقط بخاطر اون بچه که اسیب دیده ولی اندازه من نبینه موندم واقعا توام نا امید نشو فقط ازین به بعد جواب نده هرچی گفت اصن فکر کن غریبیست جواب بدی بحث بالا میکشه اصلا خیلی بدتر میشههه خودتو سرگرم کن و واقعا اینو بدون‌ تنها چیزی که به تو میتونه کمک کنی مستقل بشی همون درسه حتی اگه میتونی یه حرفه ای چیزی یاد بگیرررر ولی لطفااا واقعا بچسب به همون درس به بهونه اون اصلا جلو چشمشون نباش

با ۱۶ سال سن کمردرد و بدن درد شدید دارم معده درد عصبی و رفلاکس معده افت فشار شدید افت قند خون تپش قلب بالا و تنگی نفس دارم کلی ازمایش آخرش همه دکترا میگن استرس اضطراب اصلا انقدری شده من خیلی درونگرام مامانم داره دهنمو سرویس میکنه چه مرگته چرا هر دکتری میری آخرش میگن برو تراپیست😂😂😂 اگه به این مرحله نرسیدی دیگه به خودت بیا واسه آینده برنامه ریزی کن

منم خودکشیو بخاطر داداش کوچیکم گذاشتم کنار اون ۸ سالشه پدرم واقعا خشکه دیابت داره و کلا عصبیه بشدتتت ...

یعنی این به حدی رسید خانواده پدریم به یه مشکل خوردیم رفتار بابامو دیدن همه اینجوری بودن شما واقعا میتونید زندگی کنید چجوری میتونید ادامه بدید با این نوع رفتار😂💔این یه مشکلیه هزارتا مشکل دیگه دارم ولی هرروز آخه اینکه نمیتونمم ازش دور بشم خب خیلی صدمه زد