2777
2789
عنوان

شوهرم به فامیلای من مرغ داد برای خودش قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 4699 بازدید | 126 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣 من کسی قیمه بزاره میگم دوحالته یا خسیسن یا ندار🙊

بستگید داره قیمه رو چطور درست کنی ما قیمه هامون پر گوشته با گوشت گوسفندی. معلومه که خوشمزه تر و لاکچری تر از مرغه

جان! گوشت کیلو ۷۰۰ تومن نداری ولی مرغ کیلو ۱۴۰ پولداری؟ حساب کتابت ضعیفه گل من😂😂😂❤️

خب بستگی داره چقدر صاحب خونه گوشت بریزه تو قیمه یبار جایی بودم از دوستان تو بشقاب یا یکدونه بود یا نبود☺️

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
دقیقا برا منم اتفاق افتاد دم آخر تو غذاشون یواشکی تف کردم🤣

وای چ بدجنس اونا چ گناهی کردن حداقل تو غذای شوهرت تف میکردی

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
قیمه رو بپز بره اعصاب خودت خورد نکنحالا فامیل ما بد میدونن قیمه بیاری😐میگن غذای مجلس ختم🤐

لر هستین؟  

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
🙄🙄😕🤮🤮🤮🤮

نوش جونشون کثافتا

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

یاده شوهر سابقم افتادم 

زنگ می زد به مامانش خب رفتی خونه فلانی چی درست کرده بودن فلانی هم اومده بود برای هر کسی هم ی لقب می داد مثلا مریم زشته هم بود چی می گفتن ...

دلم می خواست خودم رو به برق وصل کنم صدای نحس خاله زنک ش رو نشنوم 

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣 من کسی قیمه بزاره میگم دوحالته یا خسیسن یا ندار🙊

فامیل شوهر من اش میدن یا الویه

مرغشون هم یکم گوشت مرغ بقیه بال و گردنه. قیمه و قرمه‌شون هم با گوشت مرغه

بعد ما بهشون قیمه و قرمه میدیم با گوشت فراوان گوساله

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏