2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از هیشکی بدم نمیاد حتی اونایی که پشت سرم چرت و پرت گفتن یا با هم دعوامون شده!☺️ چون اصلا کینه‌ای نیستم!

اما از کسی‌ام خوشم نمیاد!☺️ البته خیلیا هستن که مثلا یه چیزی ، یه نکته‌ای ، یه خصوصیت اخلاقی‌شونو دوس دارم ، مثلا میگم این اخلاق فلانی رو دوس دارم! اما اینی که کلا از کسی خوشم بیاد ، نه ! و بدمم نمیاد!

چون به نظر من آدما خاکستری هستن ، چون بعضیا رو دیدم که از یکی خوششون اومده بعد یه لحظه تو یه شرایطی بخاطر یه موضوعی طرف یهو یه واکنشی نشون داده! اون‌وقت یهو از طرف متنفر شده!😂😂

هرچی‌ام بهش گفتم آقا ! اون حرفش یه جریان داشت!😁 اصلا توجه نمی‌کنه که!😁😂

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید
چه خصلت جالبی دارن ک خوشت میاد😁

پسرم و شوهرم خیلی با شرایط سریع هماهنگ میشن.مثلا میرن مهمونی یا هر جایی سریع اوکی میشن با افراد.آدمهای راحت و شادی هستن.خیلی به جزئیات فکر نمیکنن.

مامانمم خیلی عاقلانه و مهربون رفتار میکنه،برای هرمشکلی، چیزی میشه روش حساب کرد.در عین سادگی ،مشکلات رو حل میکنه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چرا😁

جز خودم کسی تشویقم نکرد که ادامه بدم

جز خودم کسی کنارم نبود

جز خودم کسی اشکامو پاک نکرد

جز خودم کسی بهم اهمیت نداد

و...

از همون اولش خودم بودم و خودم برای همین خودمو خیلی دوست دارم و ازش ممنونم😁