2777
2789
عنوان

بچه یه بازیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینکه حسادت بدبیشتر حسرت میخورم حسادت نمیشه بهش گفت

من حسرت زندگی بلاگرارومیخورم جدیدا یسره توتفریح ان

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

به بچش حسودی نمیکنم ولی میگم خیلی خوش شانسه که پدرش شایع است (عاشق خانوادمماا ولی اون بچه خیلی خوش ش ...

شایع است؟! چرا لغت شایع رو به جای شناخته شده یا مشهور به کار بردی؟ یه کم عجیب نیس؟

بازیگر نه

یه استادی داشتم دوران دانشگاه

خیلی خوب بود

منم با پدرم مشکل داشتم و محبت پدر ندیده بودم

دختردار شد

من توی دلم توی سن ۱۸ سالگی غبطه خوردم بهش

سختم بود وقتی میدیدم

شایع است؟! چرا لغت شایع رو به جای شناخته شده یا مشهور به کار بردی؟ یه کم عجیب نیس؟

منظورم محمد رضا شایع است(رپر)😂😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بیشتر ببینید
به بچش حسودی نمیکنم ولی میگم خیلی خوش شانسه که پدرش شایع است (عاشق خانوادمماا ولی اون بچه خیلی خوش ش ...

یه چیزی بگم معروف بودن اصلا به درد نمیخوره

من پدرم ادم معروفی هستن حالا نمیگم شغلش چیه ولی تمام کارا و رفتوامد و خوردن و پوشیدن ما زیرنظر بود😶یجوری احساس ناامنی داشتیم

همون بهتر که معروف نباشی

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

اتفاقا اگه عاشق یه بازیگر باشم خیلی دلم میخواد بچه دار بشه بچشو ببینم و بچشو خیلی دوست دارم

اره منم ذوق کردم براش اما حس حسرت به اون بچه هم هست وااگر نه شنیدم بچه دار شده بود از شوق گریه میکردم 

چه فرقی می‌کنه😂😂مهم اون حس حسرت که خیلی ام تلخ و بده

خو فقط به من بگو 🤣🤣🤣آقا نصف شبی من کنجکاو شدم گرچه بگم من زیاد بازیگر های ایران رو نمیشناسم بیشتر تزکیه ولی نصف شب منو کنجکاو کردی خب به من بگو 🤣🤣