2777
2789
عنوان

سزارین دوم😪😪😪😪😪😪

862 بازدید | 115 پست

بچه اولم با سزارین بدنیا اومد پسرم سه سالش الآنم ۳۴هفتم 🥲سزارین اولم دکتر گرفتم فوق العاده بود عملش ولی الان میرم بیمارستان همینجوری سز شم میترسم😪😪

اگه تو اولی خوش زخم بودی و زود سرپا شدی تو دومی هم همونی فقط راه رفتن اولت یکم سختتر اونم در حد ده درصد قبلش شیاف بزدار نترس 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سه تا سزارین داشتم برای سه تا بچه با فاصله سنی نزدیک به هم تو یک بیمارستان تقریباً معمولی...

اصلا نگران نباش...

همون روز و نهایت سه روز بعدش درد داری بعدش هم خوب میشی انشاالله...

اون چند روز اول هم مسکن بخور که هم بتونی به بچه شیر بدی هم درد نکشی

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

اگه تو اولی خوش زخم بودی و زود سرپا شدی تو دومی هم همونی فقط راه رفتن اولت یکم سختتر اونم در حد ده د ...

اولی رو اصلاااااا نفهمیدم سرپا بودم انگار هیچ زخمی نداشتم چون بخیه نبود

اولی رو اصلاااااا نفهمیدم سرپا بودم انگار هیچ زخمی نداشتم چون بخیه نبود

خب پس نترس دومی هم همونه ففط یذره در حد ده درصد بیشتر من اولی انگار عمل نشدم توپ توپ دومی دولتی بودم با بخیه البته من سقط پنج ماهه بودم و سزارین کردن اصلا هیچی بازم فهمیدم از عمل راحتت

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید