2777
2789
عنوان

از این افکارم خسته شدم😭چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 46 پست
پدرو مادرم مخالفن

فکرتو درگیرش نکن تو ذهنت باهاش خدا حافظی کن همشم نگو خیانت کردی هوا ورش داره فک کنه بخاطر اون کما زدی فاز یوسف ورداره 

حواستم باشه رابطه ت محافظت شده باشه بیماری مقاربتی نگیری یه وقت اونم خودش بی محلی ببینه سرش به سنگ میخوره

فقطم تو نیستی که هی وقت و بی وقت میری تو فکر تقریبا همه یا خیانت دیدن یا خواهند دید حالا نه همه ولی اکثرا 

زندگیتو کن حالا طلاقم بگیری باز وسط ظرف شستن فکرت میره سمت خیانت و طلاقت ول کن بابا برا خودت سرگرمی بساز 

این همه ادمو ببین بختشون سوخت ما هم یکیش حالا حتما هی باید صب تا شب به یاد غصه هامون زار بزنیم ؟ بس نیس ؟ خوش باش و نخور غم این دنیای فانی رو بخدا همه یجور گرفتارن من و شمام این بود گرفتاریمون

چرا خدا نمیبینه مارو؟ قلبم دیگه کشش نداره

ولش کن بابا

اتفاقا اینجوری به نفع توعه همه میگن وااای چه زن خوبی داره

شوهر خیانتکار عوضی داره اما ....زنش خیلی خوبه و...

من شوهرم خیلی چشم پاکه فقط بعضی مواقع بد عصبی میشه

تو دلم کلی فحشش میدم میگم گم شو برو از خونه یه نفس راحت بکشم

البته تو دلم میگما.اصلا شوهرم واسم مهم نیس🫠🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوست دارم دست بچه مو بگیرم از این شهر برم پدرو مادرم میبینن من چ عذابی میکشم مادرم میگه چی بگم مادر ...

هیچکس بجای تو نیس ک بدونین تو چ زجری میکشی خودت برای خودت کاری بکن عمرت دارع هدر میرع و دست رنجت از این زندگی فقد خودخوریا ی قلب تیکه تیکه شدس .شاغلی؟؟

فکرتو درگیرش نکن تو ذهنت باهاش خدا حافظی کن همشم نگو خیانت کردی هوا ورش داره فک کنه بخاطر اون کما زد ...

من خیلی حساس و زود رنج شدم کمترین فشار عصبی باعث میشه بزنم زیر گریه من از همسرم محبت کلامی نمیبینم حتی ی بغل خشک و خالی حرفشم اینه محبت میخوای باید محبت کنی.. بی محبتی من زندگیمو داره بدتر میکنه 

من خیلی حساس و زود رنج شدم کمترین فشار عصبی باعث میشه بزنم زیر گریه من از همسرم محبت کلامی نمیبینم ح ...

من بهت حق میدم اما من یخ زدم حالم ازش بهم میخورد بخاطر همینم دیگه محلش ندادم اون میومد سراغم اونم چون بی محلی عذابش میداد ادم کم تحملی بود 

من جدا شدم و الان چندساله هرجا میرم نیش و کنایه میشنوم دختر سنش بره بالا کسی نمیاد مجبوره با مرد فلان  و بهمان ازدواج کنه انقد در عذابم از حرفاشون یا واکنش هاشون مریض شدم انقد فکر و خیال کردم انقد خجالت می کشم که نگم برات خیلی اذیتم کاش منم یه ازدواج خوب قسمتم میشد دیگه انقد از این زن عمو و باقی فامیل نمی شنیدم بخدا هر بار میان اقوام یا ما میریم شبیه کسی که مونده رو دست خانواده و یه بدبخته یه رفتارایی یه حرفایی میگن یه نگاه هایی دارت حالم از خودم و اونا بد میشه طوریکه دوس دارم برم جاییکه هیچکسو نشناسم کسی هم منتظرم نباشه 

اگه مث منی تحمل این چیزا رو نداری خودتو درگیر فکر خیانتش نکن فقط مواظب باش مریضی نگیری ازش 

اونقدرام سخت نیس بندازش دور فک کن جدا شدی بخدا بعد جدایی هم مردم ولمون نمیکنن

چرا خودتو آزار میدی عزیزم ناراحتیت رو با تمام وجودم درک میکنم اما حیف جوونیت نیست؟بیخیال شو دنیا ارزش اینهمه خودآزاری رو نداره عمر ما آدما محدوده‌...خودت رو مشغول کن ما هممون مشکلاتی داریم که شاید خیلی بدتر از مشکلات تو باشه به طلاق هم اصلا فکر نکن هیچ تضمینی نیست که بعد از طلاق زندگیت قشنگ تر بشه روزی ۱۰۰ تا ذکر لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم رو بخون...به خودت و زندگیت فرصت بده انشاءالله همه چی درست میشه خدا بزرگه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
چهار سال

پیش مشاوره زوج درمانگر برین

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید
من بهت حق میدم اما من یخ زدم حالم ازش بهم میخورد بخاطر همینم دیگه محلش ندادم اون میومد سراغم اونم چو ...

عزیزم خیییلی سخته امیدوارم بعد اون همه سختی یه اینده روشن و زیبا نصیبت بشه که همه این غم هارو بشوره ببره.. کاش این اقوام نبودن یا حداقل خارج کشور یا شهر دور افتاده زندگی میکردیم که این حرفارو ازشون نشنویم.. همین فامیلا منو بدبخت کردن مجبورم کردن نوزده سالگی شوهر کنم انقد گفتن سن ازدواجت گذشته همه شوهر کردن تو موندی مگه دیگه دختر بگیر تو این سن هست باعث شد انقد عجول ازدواج کنم 

چرا خودتو آزار میدی عزیزم ناراحتیت رو با تمام وجودم درک میکنم اما حیف جوونیت نیست؟بیخیال شو دنیا ارز ...

حساس شدم بشدت وسواس فکری گرفتم مدام دارم فکر و خیال میکنم مدام قبل خواب تو ظرف شستن دستمال کشیدن حتی موقع دوش گرفتن.. دوست دارم مغزمو از جا بکنم بندازم بره..البته همسرمم بی محبت یه اغوش خشک و خالی رو هم ازم دریغ میکنه منتظر من که منم دلم شکسته هیچ حسی بهش ندارم 

پیش مشاوره زوج درمانگر برین

یه بار رفتیم مشاوره البته من فقط مشاوره داشتم مشاور بعد من ایشون رو صدا کرد انقد با غرور جواب مشاوره داده بود که انگار من روانی ام از اول ایشون از همه چی بی خبر 

دقیقا همینه سعی حالا به بعدو مدیریت کنی وگرنه داغون میشی

مدیریت نمیشه اصلا.. هرکاری میکنم نمیشه بدتر شده بخدا.. همش کارم گریه اس. کاش میشد تو خواب بکشمش حالم خوب شه

حساس شدم بشدت وسواس فکری گرفتم مدام دارم فکر و خیال میکنم مدام قبل خواب تو ظرف شستن دستمال کشیدن حتی ...

ببین وسواس روح و روان آدمو نابود میکنه شوهر منم آدم با احساسی نیست نمیدونی گاهی اوقات چقد دلم میخواد بهم توجه کنه محبت کنه اما نمیکنه دیگه چیکار کنم  دوتا هم بچه دارم تنها چیزی که تو این مواقع آرومم میکنه یه سجاده و مفاتیحه من از تنهاییم پناه بردم به خدا تا حدودی حالم رو همین بهتر میکنه....همه ی ما بدنیا اومدیم نه برای اینکه خوشبخت مطلق باشیم بلکه اومدیم تا خودمون رو تحت بدترین یا بهترین شرایط کامل تر کنیم نیمه ی پر لیوان زندگیت رو ببین فدات شم وقتی شوهرت خونه رو زده به نامت و حضانت رو داده به تو خیلی جای امیدواری هست کمتر مردی این کار رو میکنه شوهر من که عمرا اینکار رو بکنه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....