2777
2789
عنوان

از این افکارم خسته شدم😭چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 46 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب اگه میتونی از پس خودت و بچت بدون شوهرت بربیای جداشو حضانتو ک گرفتی حق طلاق هم داری خونه هم داری

خونه رو وکالت دائم بهم داده . الان بهونه میاره سندو گم و گور کرده که نزنه ب نامم بخدا هیچ. کدوم از اینا برام مهم نیست ولی دیگه نمیکشم کم آوردم روح و روانم 

چرا خدا نمیبینه مارو؟ قلبم دیگه کشش نداره

من ک دیگه بیخیالش شدم هر چه بادا باد.منم خونه بنام منه تا وقتی ک هست میمونم اگر یکروزی هوایی بشه و بره اون باخت میده.اگر کسیو دوست داری زیاد راجبش کنجکاوی نکن چون اخرش خودتی ک عذاب میکشی یه چیزی پیدا میکنی برای عذاب دادن خودت

از آخرین خیانتش چند وقت می‌گذره؟

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید
خودش که میگه من دیگه چهل سالم شده اگه دیگه از این غلطا کنم بی ناموس عالمم ولی من دیگه باورش ندارم کا ...

خب وقتی خودش میگه دنبال این کارها نمیرم شما هم حرفشو قبول کن

بد به دلت راه نده مگر اینکه با چشمای خودت ببینی

بخدا مردا ارزش ندارن بخاطرشون چروک بیفته رو صورتمون

انقد رو عزت نفست کار کن که وابسته شوهرت نباشی

به یه ورتم حسابش نکن😂

خونه رو وکالت دائم بهم داده . الان بهونه میاره سندو گم و گور کرده که نزنه ب نامم بخدا هیچ. کدوم از ا ...

عزیزم ماشالا شما دیگه ی خانم بالغ و سردو گرم روزگارو چشیده هستین خانوادت راضی نباشن معذرت می‌خوام خب درک داری نابود میشی اینجور نکن با خودت تموم کن این مرگ تدریجیو از زندگیت پرتش کن بیرون

خب وقتی خودش میگه دنبال این کارها نمیرم شما هم حرفشو قبول کنبد به دلت راه نده مگر اینکه با چشمای خود ...

ضعیف شدم نمیتونم.. قلبم درد میگیره دیگه..نمیتونم بی تفاوت باشم بخدا دیگه نمیتونم 

عزیزم ماشالا شما دیگه ی خانم بالغ و سردو گرم روزگارو چشیده هستین خانوادت راضی نباشن معذرت می‌خوام خب ...

دوست دارم دست بچه مو بگیرم از این شهر برم پدرو مادرم میبینن من چ عذابی میکشم مادرم میگه چی بگم مادر خودت خواستی دیگه.. پدرمم میگه شکاک نباش اخلاقتو درست کن