2777
2789
عنوان

مطلبی راجب اون تیکه گوشتی که فکر میکنی غبغبه🥲🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیشگون بگیر یه تیکه چربی میاد زیر دستت

طبیعیا زیز پوست همیشه چربی هست تو هرجای بدن ولی چربی اکر بیش از حد باشه میشه غبغب اگر در خد طبیعی باشه سذا صافه هیچ برجستگی نداره

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
چربی نیس عزیزم اون البته نه برای همه

عزیزم اون کاربر داره

چربی شکمو میگه 

که چربی شکم ربطی ب محافظت از اندام های داخلی نداره

شکم داشتن هم از تجمع چربی ب وجود میاد نه چیز دیگ لی

سرت رو بالا بگیر فک پایین رو بده جلو و دهانت رو باز و بسته کن ،روزی دو سه بار هر بار دو سه دقیقه انج ...

شبیه پلکان شدم😂

مرسی

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

چربی شکم اصن ربطی ب محافظت از رحم نداره

چرا گلم داره

وقتی وزن شما درحالت نرمال باشه قسمت شکم چربی وجود داره که یکم برامدس در واقع اون باید باشه که از رحم محافظت کنه( که خیلی ها با ورزش اسرار به از بین بردنش دارن)

آنجا ببر مرا که شرابم نمی برد...

من ندارم کلا

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم

چرا گلم داره وقتی وزن شما درحالت نرمال باشه قسمت شکم چربی وجود داره که یکم برامدس در واقع اون باید ب ...

اصرار*

اون چربی ک شما میگی بله در حالت نرمالش هست ولی نه در حد شکم داشتن و برامدگی

شکم داشتنی ک بر اثر چاقی باشه خوب نیست باید با ورزش از بین برا

عزیزم اون کاربر دارهچربی شکمو میگه که چربی شکم ربطی ب محافظت از اندام های داخلی ندارهشکم داشتن هم از ...

اره چربی شکم منظور من نیس من منظورم اون یه مقدار بادکردگی رحمه

طبیعیا زیز پوست همیشه چربی هست تو هرجای بدن ولی چربی اکر بیش از حد باشه میشه غبغب اگر در خد طبیعی با ...

عزیزم منظورم در حد اینقده که خیلیا بهش میگن غبغب و کاملا طبیعیه و اون چانه گل و بلبلی که که توی سوشال مدیا نشونتون میدن همش الکیه این صورت طبیعیه یه انسانه

عزیزم اون کاربر دارهچربی شکمو میگه که چربی شکم ربطی ب محافظت از اندام های داخلی ندارهشکم داشتن هم از ...

منظورم چربی های دور شکم نبود،چربی بود ک قسمت رحم وجود داره.

اگه دلیل قانع تری میخواید میتونید سرچ کنید عزیزم

آنجا ببر مرا که شرابم نمی برد...