2777
2789
عنوان

خواستگارم و رفتارش نمبفهمم واقعا کار درستی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست
باور میکنی کارش ندارم انگار مامور عذاب منه سه شب بیدار شدم پیاماشو دیدم جنون بهم دست داد دیگه باور ک ...

چرا خاستگاری که هنوز معلوم نبودی قبول کنی یا نه شمارتو باید داشته باشه .خانوادت زنگ بزنن تهدید کنن که اگر مزاحم بشه همین پیامارو میبریم براشکایت

لایک نکنید .توروخدا 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خود گاوش اسممو اشتباه گفت بعد گفت ارن صیغه کرده بودم با افتخارم میگه حلال بوده

خب پس ولش کن بره، این دو روز دیگه میخاد اون اپشن شرعی چند همسری رو هم انجام بده
مبادا انبلاک کنی ها

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
باورت میشه میگه من خلاف نکردم صیغه کردم حلال بوده

بذار بره به گوه خوریش برسه

چرا اسم‌خاستگار میذاری روش

تو باید اونو به چشم یه مزاحم ببینی که زندگیتو مختل کرده و اگه ادامه بده باید ازش شکایت کنی گورشو گم کنه

ابنقدر بهم حس متهم میداد دیگع دیوونه شدم بخدا

اینجور آدما سمی و روانین اگه ببینن طرفشون ضعیفه و سریع تحت تاثیر قرار میگیره میرن روی مغزش و بهش تحمیل میکنن چیزایی که خودشون میخوانو

تو اصلا نباید بهش میدون میدادی

الانم دیر نیست یا برین بهش و شکایت کن یا همون بلاک کن و اصلا به هیچ وجه دیگه جوابشو نده

از همونحا گفتم نه ولی پیگیره ول نمیکنه

معذرت می‌خوام عزیزم ولی ساده گیرت آورده ...کمی بزرگ شو ، دل سنگ شو ، آنقدر مهمش نکن . با جدیت باهاش برخوردکن 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم