2777
2789
عنوان

بابام مجبورم میکنه ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 62 پست

شما دانشجویی ؟ اگه پسرش قصدش جدیه بگو‌بیاد خواستگاری که به صورت رسمی همو بهتر بشناسید. ولی خوب یکم اختلاف سنی زیاده مشکلی نداری

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
با این بابات و پول تو جیبی صد تومنی قید پیشرفت فردی رو بزن

بخاطر همین حرفاست ک هیچوقت  به هیچکس از شرایطم توضیح نمیدم 

شما حتی کامل شرایط منو نمیدونی از کجا به این نتیجه رسیدی؟ 

من  اگر هم بابام بهم پول تو جیبی نمیده همه ی نیاز هامو خودش بر طرف میکنه اعم از خرید لباس ارایشگاه باشگاه  کلاس بیرون و .... 

و اگر هم ک بابام سر پول تو جیبی ادم خسیسیه .مادر بنده شاغله و ماهی ۲ و پونصد میزنه برام 

در نتیجه من لنگ پول نیستم من از رفتار بابام خستم.

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسره چیکارست؟بعدش هم بدبین نیستیم واقع بینیم جامعه پر گرگه با خودت فکر کن چرا باید به پسر دائم به حر ...

منم موندم چرا پول میده و این خانمم قبول میکن یا من بد میدونم فقط

والا پارتنر من هرکی شد حتی نامزدم ی شارژ نزد برام 

نامزد عقد کردم فقط با خودش لباس خریدم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

شما داری از هر جهت تامین میشی لنگ نیستی ک

حالا یکی پدرش اینه یکی مادرش

میترسه احتمالا شایدم چون میگه تامینه همه چیزش با منه 

مادرش هم کمک میکنه !!!

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

پسره چیکارست؟بعدش هم بدبین نیستیم واقع بینیم جامعه پر گرگه با خودت فکر کن چرا باید به پسر دائم به حر ...

مغازه داره 

اره ازدواج اشتباهه 

خوشحالم ک هم به فکرم اومد براتون نوشتمش 

الان ک یکم اروم ترم 

واقعا انتخاب منطقی ایی نیست متشکرم از لطفتون واقعا

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

اسی اصلا کار به این پسره ندارم

ولی بهترین دوستم رو تو دانشگاه یک پسر داغون بیسواد با کادو و یک عروسک خرسی و پول فریب داده دوستم ۱۸ سالشه  

با اینکه دوستم خانواده خوبی داره اما متاسفانه با همین چیزای دم دستی فریب خورده و پسره با دادن وعده ازدواج ازش داره همه جوره سو استفاده جنسی می کنه دو ساله و من هر چی بهش میگم حالیش نمیشه و میگه رابطه ما ازدواجیه 

میگم چرا نمیاد بگیرتت پس بعد ۲ سال😐💔

حواست رو جمع کن اینکه قول ازدواج میده یا برات کادو می خره دلیل بر ازدواج نیس

خودم تو دانشگاه یک پسر حتی به خانواده ام خودش زنگ زد بعد یک هوو رفت با یکی دیگه فهمیدم اینجوری می خواسته به دروغ اعتمادم رو جلب کنه که باهاش وارد رابطه شم

🌙✨️

بخاطر همین حرفاست ک هیچوقت به هیچکس از شرایطم توضیح نمیدم شما حتی کامل شرایط منو نمیدونی از کجا به ...

چیزیه که خودت گفتی توقع داری چه برداشتی بکنیم. در ضمن اگه مشکل پول نداری از پسره پول نگیر پس چون داره نمک گیرت میکنه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
بخاطر همین حرفاست ک هیچوقت به هیچکس از شرایطم توضیح نمیدم شما حتی کامل شرایط منو نمیدونی از کجا به ...

خب میدونه مامانت برات پول میزنه براهمین ۱۰۰بهت میده.

خب بابات همه چیش اوکیه پول توجیبی هم مامانت میده مشکل کجا مثلا؟

شما دانشجویی ؟ اگه پسرش قصدش جدیه بگو‌بیاد خواستگاری که به صورت رسمی همو بهتر بشناسید. ولی خوب یکم ا ...

دقیثا با همون مشکل دارم 

اختلاف سنی داریم 

بعد اصلا من واقعا اماده ی ازدواج نیستم 

اگر به خودم باشه دلم میخواد حالا حالاها مجرد باشم 

بیشتر ببینید
منم موندم چرا پول میده و این خانمم قبول میکن یا من بد میدونم فقطوالا پارتنر من هرکی شد حتی نامزدم ی ...

من به اون نگفتم ک برام پول بزن 

اون خودش با اصرار خودش برای من پول زده 

من هیچوقت خودمو برا ۵۰۰ تومن کوچیک نمیکنم 

خودش خیلی اصرار کرد اونقدری ک منو توی عمل انجام شده قرار داد رفت تا عابر بانک شماره کارتمو گرفت 

بعدشم دیگه بدون گفتن به من واریز کرده فقط پرسید اومد یا نه 

کسی این وسط از من نظر نپرسیده ک پول میخوای یا نه 

و منم به کسی نگفتم ک بهم پول بزن

بیشتر ببینید
دقیثا با همون مشکل دارم اختلاف سنی داریم بعد اصلا من واقعا اماده ی ازدواج نیستم اگر به خودم باشه دلم ...

عزیزم دختر خوبی هستی. کم سنی. اگه واقعا دوست نداری ازدواج کنی به خاطر بابات خودتو اذیت نکن. ازدواج پر از مسئولیت های عجیب غریب و سخته که فراتر از خساست و بداخلاقی پدره. در عوض به جای ازدواج سعی کن از محیط خونه یکم دور بشی بری سرکار دانشگاه بیرون اینطوری بهتره برات. ولی به اون اقا پسرم بگو که فعلا برای ازدواج آمادگی نداری و بعدها بهش بگو که شما پول میریزی من معذب میشم اگه هم تونستی براش جبران کن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
مغازه داره اره ازدواج اشتباهه خوشحالم ک هم به فکرم اومد براتون نوشتمش الان ک یکم اروم ترم واقعا انتخ ...

گلم منم شرایط تو رو داشتم دائم میگفت دیر میشه اما الان که به گذشته فکر میکنم از اینکه همه خاستگارها رو رد کردم پشیمون نیستم چون بینشون واقعا کسی نبود که حس کنم باهاش خوشبخت میشم نه اینکه اونا بد باشن نظر من اینه 

تلاش کن برای آینده ات هر وقت برای یکی قلبت لرزید نه بخاطر خرج کردنش به خاطر خودش به ازدواج فکر کن موفق باشی

اسی اصلا کار به این پسره ندارمولی بهترین دوستم رو تو دانشگاه یک پسر داغون بیسواد با کادو و یک عروسک ...

درسته کاملا 

اره من خودمم دیدم از این افراد 

خیلی دل خوش نمیکنم 

ولی خب تا حالا خداروشکر اینقدر رسمی برخورد کردم حتی دستمو ام نگرفته 

اگر ی موقعی ام بخواد درجا میفرستمش بره پی کارش.... 

بیشتر ببینید
من به اون نگفتم ک برام پول بزن اون خودش با اصرار خودش برای من پول زده من هیچوقت خودمو برا ۵۰۰ تومن ک ...

نمیخوام کشش بدم اما خب شماره کارتتم داره اشتباس البته من برای خودم اشتباه میدونم 

شاید شما مشکلی نداشت باشی

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب