2777
2789
عنوان

قرص بیزاکودیل برای درد معده

93 بازدید | 10 پست

سلام بچهااا خوبین چن روزه دفع خوبی نداشتم‌میخوام قرص بیراکودیل استفاده کنم یکم تخلیه بشم واقعا حالن خوب نی از یه طرفم من ورم معده هم دارم معدمم هر از گاهی درد میکنه ولی هر صبح امپرازول میخورم مبخوام ببینم برا معدم ضرر میکنه اگ بخورم هموروئیدم دارم چ کنم فقط قرص بیزاکودیل کنم 

اسنپ یه بخشی داره 

برا دکتره همه جور متخصصیم داره کلیم تخفیف میده 

برو همین الان به صورت متنی با یکیشون مشورت کن اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

استفاده از بیزاکودیل زمانی که هموروئید دارید،باعث تشدید اون میشه و احتمال خونریزی داره،برای این حالت باید آب زیاد و اگر مقدوره آب گوجه فرنگی خیلی مفیده،باید هر شب بعد از شام یک ساشه منیزیوم بیومگنلیت همراه با یک لیوان آب مصرف کنید برای شما خیلی ضروریه چون از نوع منیزیوم سیترات بوده و کاملا روده رو روان می‌کنه.

برای روده خودتون حتما پروبیوتیک سازگار به خودتون رو مصرف کنید برای شروع از فمی‌لاکت تو پلاس یا لاکتول  شروع کنید،البته لاکتول برای شما ممکن مفیدتر باشه باید خودتون امتحان کنید.

دو دارو هم هست که اگر مشکل‌تون در کوتاه مدت برطرف نشد میشه مصرف کرد که چون گفتید یه مدته کوتاهه لازم نیست،زیاد گوشت نخورید،بیشتر میوه و سبزیجات و آجیل.

حتما استرس رو کنترل کنید و ذهنتون رو آروم کنید خیلی تاثیر داره اگه مشکل استرس دارید یه مدت شب‌ها قرص ملاتونین مصرف کنید.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
استفاده از بیزاکودیل زمانی که هموروئید دارید،باعث تشدید اون میشه و احتمال خونریزی داره،برای این حالت ...

هموروئیدم گه گاهی خونریزی داره شیافشو سه بار استفاده کردم میخواستم کلا تخلیه شم چون دفع ناقصم دارم میخواستم ببینم یهو برا معدم ضرر نداشته باشه یکم میترسم چون معده دردم دارم میدونم دفعم خوب نیست فمی لاکت برای اسهاله دیگه من خوردم بیشتر یبوست شدید شدم برا معدم هر غذایی نمیتونم بخورم مرکبات و اینا حذفع کلا برام شربت لاکسمل هم میخورم خیلی دفع ندارم 

هموروئیدم گه گاهی خونریزی داره شیافشو سه بار استفاده کردم میخواستم کلا تخلیه شم چون دفع ناقصم دارم م ...

پروبیوتیک‌های ایران چون تخصصی نیستن و انواع باکتری‌ها رو داره برای هر کسی متفاوت عمل می کنه برای همین گفتم باید نوع مناسب خودتون رو پیدا کنید که با آزمون و خطا بدست میاد ولی حتما نوع مناسب رو مصرف کنید مثل: 

پایلوشات، پرودایجست،دیلیست

خود شیاف باعث خونریزی هموروئید میشه،باید با مصرف آب زیاد و اصلاح رژیم غذایی و ورزش مشکلتون رو برطرف کنید.

دارو هم با مشورت پزشک می‌تونید مصرف کنید 

آمیتیزا یا همون لوبی‌پروستون
24 میلی‌گرم 2 بار در روز 

لینزس‌ یا همون لیناکلوتید 
220 میلی‌گرم در روز

برای معده هم شیاف ارتباطی نداره.

پروبیوتیک‌های ایران چون تخصصی نیستن و انواع باکتری‌ها رو داره برای هر کسی متفاوت عمل می کنه برای همی ...

ممنونم دکترررمنیریم میگیرم حتما من قبلا میکروب معده داشتم الانم رفلاکس دارم با وجود اینکه انتی اسید میخورم بازم دردشو دارم بعد برای هموروئیید خارجی چ پمادی خوب قیمتش اصلا مهم نیست فقط@یکم کوچیک تر شه تا بتونم بعد لیزر کم 

ممنونم دکترررمنیریم میگیرم حتما من قبلا میکروب معده داشتم الانم رفلاکس دارم با وجود اینکه انتی اسید ...

مشکل معده که داروی کنترل اسید مثل پنتومید و امثالهم باید مصرف بشه ولی مهمترین چیز برای درمان معده،دارو نیست اصلاح تغذیه و کنترل و مدیریت احساساته که تکنیک‌های خودش رو داره،مثلا ترک کافئین مثل چای و قهوه برای معده از واجباته بعد به مرور نتایج اونو‌ می‌بینید،و برای معده اگر طولانی مدت داروی ضد اسید مصرف می‌کنید جذب آهن و ب۱۲ شما خیلی پایین میاد حتما مکمل مصرف کنید،برای همورئید خارجی من اطلاعی ندارم با پزشک صحبت کنید.