2777
2789

ده ساله ازدواج کردم فقط بخاطر دخترم موندم ، هرروز که به تهش میرسم میگم من این بچه رو آوردم باید پاش وایسم ، بخاطر دخترم توهین و تحقیر های شوهرِ کثیفمو تحمل میکنم فقط بخاطر اینکه نره زیر دست نامادری یه لقمه نون بده دستش از اونور هم ده تا بزنه تو سرش ، اونوقت دخترم بجای اینکه یه کلمه بابت کارام ازم تشکر کنه مثل دشمنا باهام رفتار میکنه ، نگید مقایسه نکن بخدا قسم آدم ناخواسته مقایسه میکنه ، دختر من ۸ سالشه دختر خواهرشوهرم ۵ سالشه بخدا انقد مادرشو دوس داره تو جمع بغلش میکنه قربون صدقش میره ، مال من چشم دیدن منو نداره دیروز ماشین شوهرمو برداشتم یکم رفتم اینور اونور تا رانندگی یادم نره دخترم خودشو زد زمین که تو چرا ماشین بابامو برداشتی ، فقط این نیست تو همه چی اینجوریه ، مثلاً میریم برای من لباس بخریم گریه زاری میکنه به پدرش میگه برای این لباس نخر ، یا مثلاً سر سفره پیش من نمیشینه ازمن فرار میکنه ، به اون خدا قسم من هیچی براش کم نذاشتم همیشه اولویتم اون بوده ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه 😔 کاش میتونستم دل بکنم و برم طلاقمو بگیرم ،از اونور پدرش اذیتم میکنه از اینور خودش ، تو خونه با یه خدمتکار فرقی ندارم ، اینم بگم آمار لحظه به لحظه منو به پدرش میده ، وقتی دهن باز میکنه و میگه بابا یه چیزی بگم ؟ من استرس تمام وجودمو میگیره چون حقیقتو نمیگه ، مثلاً چند روز پیش به یه آقایی گفتم بیاد ماشین شوهرمو از پارکینگ دربیاره اونم زحمت کشید اومد ، دخترم به پدرش میگه بابا مامان یه مرد سوار کرده بود 😔 باعث شده شوهرم بهم شک کنه زندگیم شده جهنم.

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با یه مشاور روانشناس کودک مشورت کن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

ببخشید اینطوری میگم ولی ظاهرا همسرت پدر خوبیه و شما به اون اندازه مادر خوبی نیستی بچه سمت محبت میره

شوهرم ۲۴ ساعته سرکاره اون چند ساعتی که خونست میخوابه 

بیشتر بامنه تا با اون 

اگه شوهرت یه باربزنه دهنش بگه بامادرت درست رفتارکن دیگه میشینه سرجاش احترام به مادر حالیش میشه . باباهاهم خیلی مقصرن تواین مسائل

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
اگه شوهرت یه باربزنه دهنش بگه بامادرت درست رفتارکن دیگه میشینه سرجاش احترام به مادر حالیش میشه . باب ...

به هیچ وجه بهش تذکر نمیده اتفاقاً راه فضولی کردنو اون یادش داده 

کلا تو دنیا جنس ضعیف پایمال هست

تا وقتی ترس داشته باشی، دخترت از ترست سواستفاده میکنه.

محکم باش وبگو طلایی که پاکه چه منتش به خاکه وکارهات را بکن، 

زیر بار زور رفتارهات را عوض نکن و به تهدیدهای دختر وشوهرت اهمیت زیاد نده

با سیاست رفتار کن،

بعضی وقتها تو سکوت بهتر میتونی تو مشتت بگیریشون

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.