2777
2789
عنوان

شیطونی کن تا عاشقت بشه😉

696 بازدید | 45 پست

وقتی میپرسه چطوری؟

پارتنر آروم: خوبم مرسی از اینکه پرسیدی.😇

پارتنر شیطون: یه مقدار کلافه ام...بیا خوشحالم کن.🤗

.

وقتی میپرسه چیکار میکنی؟

پارتنر آروم:دارم کتاب میخونم و یه فنجون چای میخورم.🙃

پارتنر شیطون:داشتم نقشه میکشیدم ببینم امروز چطور اذیتت کنم.🤪

.

وقتی‌میپرسه ناراحت شدی؟

پارتنر آروم:نه عزیزم فقط یه کم خسته ام.😊

پارتنر شیطون:یه ذره،ولی مهم نیست ...بیا دعوا کنیم بهتر شم.☺️

.

وقتی میگه خیلی شیطونی.!

پارتنر آروم:نه بابا من که همیشه آرومم.😌

پارتنر شیطون:تو هنوز مدل حرفه ای منو ندیدی..😎

.

منبع اینستا

😁😁😁

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

هستن کسایی که گوش به این مطالب بدن؟ فکرنکنم 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین که دارن برای همه نسخه یکسان می‌پیچند بدون توجه به تفاوت شخصیت‌ها و نوع رابطه‌ای که دارن، نشونه اینه که این نسخه شکست‌خورده‌ست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید
همین که دارن برای همه نسخه یکسان می‌پیچند بدون توجه به تفاوت شخصیت‌ها و نوع رابطه‌ای که دارن، نشونه ...

ایگنورم کردی.

𝗳𝗿𝗼𝘇𝗲𝗻 𝗯𝘆 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗰𝗼𝗹𝗱 𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀

ایگنورم کردی.

فقط وقتایی حرف می‌زنم که نکته خاصی برای گفتن باشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید