2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا قبول کنه ازتون دیگه با همه سختی هایش تموم شد رو سیاهیش موند واسه کسایی که نگرفتن و سعادتش واسه ا ...

اهل ایمان روزه گرفتن عجب انگار شق القمر کردی

روزگاری فکر میکردم فکر نکردن دوباره به او یعنی زیرپاگذاشتن تمام احساساتم  انچنان قوی بودند که من واقعی میدانستمشان من دخترکی بودم که به همه چیز شک داشتم اما به او و احساسش نه!زمانی که او رفت من فرو ریختم و تنها ماندم اما فکر او از یادم نرفت فکری که دیگر دلنشین نبود و درد اور بود شبیه زخم سربازی بود که مدام به من یاداوری میکرد او چه کرده زخمی عمیق به روی جانم ولی من رها نکردم با تمام دردی که میکشیدم میخواستم بازنده نباشم!اما حالا بعد از این همه رنج میفهمم فکر نکردن و رها کردنش خود پیروزی بود.

بیشتر ببینید
😂😂😂عزیزدلم

خیلی بدم اومد اینقد راحت گفت روسباعیش موند ب اونایی که روزه نگرفتن 

همینا هستن و امثال این آدمها که آدم ها رو از هرچی دین و ایمونه زده میکنن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
برو بابا

اهل ایمان این مدل حرف زدن درست نیست

روزگاری فکر میکردم فکر نکردن دوباره به او یعنی زیرپاگذاشتن تمام احساساتم  انچنان قوی بودند که من واقعی میدانستمشان من دخترکی بودم که به همه چیز شک داشتم اما به او و احساسش نه!زمانی که او رفت من فرو ریختم و تنها ماندم اما فکر او از یادم نرفت فکری که دیگر دلنشین نبود و درد اور بود شبیه زخم سربازی بود که مدام به من یاداوری میکرد او چه کرده زخمی عمیق به روی جانم ولی من رها نکردم با تمام دردی که میکشیدم میخواستم بازنده نباشم!اما حالا بعد از این همه رنج میفهمم فکر نکردن و رها کردنش خود پیروزی بود.

بیشتر ببینید
چه لحن زشتی هیچوقت اسم مسلمون رو خودت نذار چون این مدل حرف زدنت، آبروی هرچی مومن و مسلمون واقعی هست ...

بددهن تویی هستی که بی ادبی از تک تک حرفات می‌باره حالا شمایی که نه نماز می‌خونی نه روزه میگیری حق داری اینجوری آتیشی بشی آخه کم چیزی نیست از راه خدا دور بودن

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
بددهن تویی هستی که بی ادبی از تک تک حرفات می‌باره حالا شمایی که نه نماز می‌خونی نه روزه میگیری حق دا ...

اگه قراره تو مومن باشی🤢،، پس صد رحمت به غیر مومن

تو اتفاقا از اونا هستی که خدا ی کلمه از نماز هاش و روزه عاش رو قبول نداره 

چون بشدت فکر می‌کنی خیلی مومنی در حالیکه از تک تک کلمات زشتی میباره و ذره ای از ایمان حالیت نیست 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️