2777
2789

امروز دعوای شدیدی داشتیم معمولا همیشه بعد دعوا تایکی دوروز قهریم بعدش هر‌کس مقصر باشه عذر خواهی میکنه امروز بعد دعوا یه جورایی مثل این دیونه ها شروع کرد به محبت و یه کارایی که به رابطه ختم بشه منم زدمش یعنی اون لحظه از دستش خیلی عصبانی بودم

تو دوسالی که ازدواج کردیم هیج وقت همچین حرکتی نکرده بود علت این تغییر رفتار چی میتونه باشه یه مدت افسردگی داشته از اونه؟حال بدی دارم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشت زدم بهش اخه وقتی با کسی دعوا میکنی چطوری یهو بخوای محبت کنی یه حسی بدی داشتم به کارش

اهان

میگم که نه از روی حس بوده ن افسردگی ی رفتار هیجانی بوده ک مغزش دستور داده 

بیشتر از روی فشار عصبی بوده ک ذهنش اون دستورو داده 

بعدش چیکار کرد پی نبرد ک کارش اشتباهه؟؟

بعدش دیگه هیچی نگفت یعنی ادامه نداد باهم حرفی نزدیم

فشار عصبی وارد شده احتمالا افسردگی ک داشته باعث شده فیار عصبی تشدید شه

ادم های افسرده ادمو داغون میکنن

من رلم چندبار ورشکست شده افسردس یعنی داغونم کرده 

فشار عصبی وارد شده احتمالا افسردگی ک داشته باعث شده فیار عصبی تشدید شهادم های افسرده ادمو داغون میکن ...

من میفهمم حستو چی میگی تو این چند ماهی که افسردگی گرفته واقعا برام خیلی سخت شده حالا باز الان یکم بهتر شده بود 

میترسم باز مثل اونموقع ها شه

نه اونطوریم نبود اخه خیلی عجیب بود من میترسم ربطی به افسردگیش داشته باشه

اره احتمال داره اما هیچ جای نگرانب نیست 

شوهر منم ناراحتی و خشمش رو با رابطه کم تر میکنه 😐

شوهرت همین الان توی یه سایت مشابه:

آقایون به توصیه شما رفتم ابراز عشق کردم منو زد...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.