2777
2789
عنوان

خواهرم به بهانه ی روزه گرفتن هیچ کاری نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه اون خواستگارای شما پدوفیل بودن 😂😂😂😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
کی گفته 14ساله زوده ظرف بشوره؟ 😐مگه4سالشه اونم تو اون خونه زندگی میکنهبعد یه سوال مامان باباتم روزه ...

یه مشت دیوونه 

فکر میکنن من میگم کل خونه رو بسابه 

بابام که نه فقط مامانم و خواهرم میگیرن جالبه خواهرم کل سال نماز نمی‌خونه ولی ماه رمضون روزه میگیره 😂😂

چه ربطی داره ؟! هیکل و جثه اش از من بزرگتره دو برابر من میخوره اونقدر سنش کمه که نمیتونه دوتا ظرف بش ...

چ زبطی به هیکل و جثه داره بازم کودک محسوب میشه هیچ ربطی نداره چون حثه اش بزرگتری کودکی نکنع

سنش کمع دیگ 

بعدشم ظرفشویی بخرید کی حال داره هرروز ظرف بشورع اخه خودم ظرفشویی دارم

من نگفتم بره کل خونه رو جارو کنه یا بشوره بسابه شعور داشته باشه وقتی میبینه دارم درس میخونم به مامان ...

شما خوردین طول روز اون بیاد بشوره ؟

بعد افطار کاری داشتین باید کمک کنه ولی طول روز بوی غذا و ظرف نشسته آدم روزه دار رو اذیت میکنه .آدم حالش بد میشه من خودمم ظرفارو نگه داشتم دم افطار بشورم .

لطفا لایک نکنید .سپاس
کی گفته 14ساله زوده ظرف بشوره؟ 😐مگه4سالشه اونم تو اون خونه زندگی میکنهبعد یه سوال مامان باباتم روزه ...

هیچ کس نمیگه زوده 

فقط ایشون چون گفتن من ۱۴سالم بود واسم خواستگار میومد مشخصع خودش کودکی نکرده ی چیزایی داره راجب خواهرش اغراق میکنه

شما خوردین طول روز اون بیاد بشوره ؟بعد افطار کاری داشتین باید کمک کنه ولی طول روز بوی غذا و ظرف نشست ...

ظرفایی که مامانم آشپزی کرده واسه افطار رو شستم بعدم چطور اونا افطار می‌کنن من نمیرم سر سفره ظرف های افطاری شون رو من باید بشورم اون جا ظلم نیست؟

ظرفایی که مامانم آشپزی کرده واسه افطار رو شستم بعدم چطور اونا افطار می‌کنن من نمیرم سر سفره ظرف های ...

میگم ک ظرفای افطاری رو بده خواهرت بشوره چون دیگه روزه رو باز کرده 

ولی قبل افطار رو سخته براش 

حالا ک روزه گرفته انقدم اذیت نکن بگی کل سال نماز نمیخونه .روزه نگیره چ سودی برات داره ؟.

لطفا لایک نکنید .سپاس
هیچ کس نمیگه زوده فقط ایشون چون گفتن من ۱۴سالم بود واسم خواستگار میومد مشخصع خودش کودکی نکرده ی چیزا ...

خب مگه شوهر کرده 14سالگی که این حرفو میزنی اینکه واسش خواستگار اومده تقصیر اینه؟ 

https://zarebin.ir/invite?u=1f96ae58-6123-4f6e-aa38-117f9c513881