rozhinaad مدیر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 820 عنوان رنگ مو و کاشت ناخن 19 سالگی بده | مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 56 پست میخوام از نچرالی در بیام جلوی موهامو فقط باید یذره پایین موهامو بلوند کنم شاید پایینو یذره صورتی کردم ناخنم میخوام بکارم ببینم چجوری میشهبده؟؟ زود چی زوده؟؟ 1404/01/10 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاتیم عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 575 موهاتوپایینشورنگ کن ولی ناخن نکارمیشی شبیه اژدها یا زن جادوگرتوفیلما اصلا با این چیزا آشنا نیستیناخن هرکیرو تو اینستا دیدی نظر ندهناخن کوتاه داریم بلند داریم
rozhinaad مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 820 ناخن و رنگ مو چ ربطی ب نچرالی داره؟ من کلا خوشم نمیاد موهامو رنگ کنم شاید بزرگ تر شدم نظرم عوض شه نم ... اخه نچرالی منظورم اینه از سادگی دربیامچون اصلا عمرا به صورتم دست نمیزنم حتی بینیم که بزرگه به نظرم قشنگهمیگم حداقل ناخن و مو قشنگ میشه یذره زرق و برق داره
ترنج_خاتون۱۳۰۰ عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 2236 رنگ مو اصلارنگ کردن مو تو سن پایین خیلی چیپه «البته تو فرهنگ ما»کاشت ناخن قشنگه ولیترجیحاً با ظاهر خودت ور نروالان جهان رفته سمت نچرالی
momeni75 عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 4267 کاش همه جادوگرا انقد ناخن هاشون قشنگ بود حالا این یکی سادس که چی من بطورمعمول ناخنام اینه اندازش وشکلشم خوبه نیازی به کاشت نداره عاشق اینم فقط برق ناخن بزنم بی شک باران زیباترین نعمت خداست
momeni75 عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 4267 اصلا با این چیزا آشنا نیستیناخن هرکیرو تو اینستا دیدی نظر ندهناخن کوتاه داریم بلند داریم اره توخوبی بی شک باران زیباترین نعمت خداست
rozhinaad مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 820 رنگ مو اصلارنگ کردن مو تو سن پایین خیلی چیپه «البته تو فرهنگ ما»کاشت ناخن قشنگه ولیترجیحاً با ظاهر خ ... اخه ظاهر میشه صورت نمیدونم آخه خیلی زشت شدم
rozhinaad مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 820 پس چرا من هیچ غلطی نمیکنم منم هیچ غلطی نمیکنم ولی حس میکنم اینجوری ساده خیلی زشت شدم یذره به خودم برسمم
tebyani عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 3382 حالا این یکی سادس که چی من بطورمعمول ناخنام اینه اندازش وشکلشم خوبه نیازی به کاشت نداره عاشق اینم ف ... ن خب ب عنوان یه جادوگر خواستم ببینی چقد زیبام خدا حفظم کنه 😌😔😂 حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻
ممفقثیباتن عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 511 منم هیچ غلطی نمیکنم ولی حس میکنم اینجوری ساده خیلی زشت شدم یذره به خودم برسمم شما 19سالت من 31
مصلوب عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 5242 دیرم هست اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی! بیشتر ببینیدبستن
پروانههه77 عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 786 نه الان اکثر ۱۹ ساله ها اینکارارو میکنن😂ولی چون رنگ نکردی به نظرم اول گچ مو بگیر رنگ موی فانتزی زود میره باز باید بزنی بعد اگه حوصله مراقبت نداشته باشی موها آسیب میبینه ناخن هم اگر برا خودت نمیشکنه بزاری بلند بشه لاک بزنی از کاشت خوشگل تره