2777
2789

من چند روزیه این موضوع پیش اومده و بابام گفت که مامانم زنگ بزنه بگه نیان 

مامانم میگه باید بری نمیدونم از فردا خبر نداریم و.... میمونی و سنت زیاده بدبختی اینه اکثر خواستگارام یه ۱۰ سال ازمن بزرگترن من فقط ۲۰ سالمه 

این پسره ۳۴ سالشه قیافه معمولی پایین و وضع خیلی معمولی خونه هم نداره و ماشین پراید ومغازه هم باباش براش خریده یه پسر که تو ۳۴ سالگی نتونسته خودشو بکشه بالا با این وضعیت اقتصادی چطوری میتونه 

هرچقدر به مامانم میگم نمیفهمه میگم از ظاهرش خوشم نیومده اختلاف سنی زیاد الان مشکل ایجاد نکنه ۱۰ ساله دیگه این آقا میشه ۴۴ من تازه ۳۰ سالم میشه من هنوز جونم میخوام تفریح کنم این آقا میخواد استراحت کنه بیشتر یا اختلالات دیکه ای که ممکنه براش پیش بیاد 

من باید به چه دلیل باید ازدواج کنم چون میگن خوبه کسی از باطن کسی خبر داره چطوریه مگه من کنکور دارم ولی به خدا خسته شدم از این وضعیت هیچ گونه حمایتی نمیشه ازم شما درنظر بگیر هر روز این حرفهامو زده بشه 

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی که جزتو کسی روندارم هیچ کس خدایا نزار شرمنده دلم و زندگیم بشم خدایا نزار بگن دیدی نتونست خدایا بشه برام             کاربری ))))((((مری والی))))    خدایابشه برام ❤️                                                    

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۳ سال از شوهرم کوچیک ترم ولی شوهرم پول داشت 

اگه نداشت رد میکردم 

آخه چه دلیلی داره ازدواج کنی باهاش

حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ........                                                  

اصلا مورد ب درد بخوری نیست

حداقل اگر کسی میره سمت سن بالا، پول داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مقاومت کن به خود خواستگار بگو من راضی نیستم مییزاره میره

واقعا دیگه خسته شدم یه جوری یامن برخورد میکنه انگار چند سالمه

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی که جزتو کسی روندارم هیچ کس خدایا نزار شرمنده دلم و زندگیم بشم خدایا نزار بگن دیدی نتونست خدایا بشه برام             کاربری ))))((((مری والی))))    خدایابشه برام ❤️                                                    

بیشتر ببینید

قبول نکن چون شرایط مالی خوبی هم نداره. تازه ۲۰ سالته. 

دوست من شوهرش، ۱۳ سال بزرگتره ولی الان که دوستم ۴۰سال شده شوهرش رو میبینی فکر میکنی باباشه. البته همه اینطوری نیستن که زود شکسته بشن... ولی لااقل دوستم تو رفاه کامله و مشکل مالی ندارن. 

یه کلام بگو نمیخوام .

ببین من خودم باهمسرم ۱۲سال فاصله دارم بد نیستا اصلا فاصله سنی به چشم نمیاد ولی خب من از اول دوس داشتم و شوهرمنم زرنگ بود و شرایطم با شما فرق میکرد ولی وقتی شما نمیخوای باید سفت و سخت بگی نمیخوام حتی شده ب خود خاستگار هم بگو

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

به حرفای مامانت توجه نکن.حالا اگه یه موقعیت خاصی داشت یه چیزی چرا باید دختر ۲۰ساله به مردی که چیزی هم نداره و سنش انقدر بالاتره شوهر کنه؟سنی نداری که

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

این چه ازدواجی هست اخه

ازدواج باید با نهایت عشق و علاقه باشه

تو رو ببینه ذوق کنه ،قلبتون برا هم بتپه 

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.

من ۱۳ سال از شوهرم کوچیک ترم ولی شوهرم پول داشت اگه نداشت رد میکردم آخه چه دلیلی داره ازدواج کنی باه ...

منم میگم دیگه مامانم کلید کرده آدم خوبیه چون بابام اخلاق نداره فقط میگه اخلاق داشته باشه بابای من اخلاق نداشت لااقل بقیه رو داشته 

بیشتر ببینید
قبول نکن چون شرایط مالی خوبی هم نداره. تازه ۲۰ سالته. دوست من شوهرش، ۱۳ سال بزرگتره ولی الان که دوست ...

بله درسته

بیشتر ببینید

تاپیک جدید من رو بخون

۱۴ سال از من بزرگتره خاستگارم

وضع مالیش هم عالی 

رد کردم

به سن و سال نیست باید بشینی باهاش حرف بزنی ببینی اخلاقش و خصوصیاتش چیع

مال من همه چیش اوکی بود ولی سر یه چیز اختلاف افتاد بهم خورد