2777
2789
عنوان

برای مهاجرت تحصیلی کدوم کشور بهتره

183 بازدید | 15 پست

پاریس و روسیه مد نظرمن

کدومش بهتره و دلیل اینکه بد هستن رو هم بگین

تحصیل برا یکی از رشته های پزشکی مث فیزیو و رادیو و شنوایی...

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

روسیه بپرس ..

من میخونم 

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

روسیه بپرس ..من میخونم

چقد خوب موفق باشی گلم

میشه بیشتر از کشورش برام توضیح بدی از هر لحاظ..

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

فرانسوی یا روسی بلدی؟

انگلیسی بلدم دست و پا شکسته ولی خب اگ بخام برم این کشورا حتما از یه سال قبلش رو زبانشون کار میکنم

راجب اون دوتا کشوری ک پرسیدم اطلاعات نداری؟

فرانسه رو توصیه میکنم باز

زبونشون زیاد سخت نیست خودم دارم یادمیگیرم 

اما باید خودت بسنجی میتونی بری یا نه

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

فرانسه رو توصیه میکنم باززبونشون زیاد سخت نیست خودم دارم یادمیگیرم اما باید خودت بسنجی میتونی بری یا ...

مرسی عزیزم

دوس دارم بدونم بیشتر راجب اینکه از لحاظ تحصیلی چجورین

مرسی عزیزمدوس دارم بدونم بیشتر راجب اینکه از لحاظ تحصیلی چجورین

سطحشون بالاست 

جز دانشگاه های تاپ هستند 

مثل داشنگاه سورن اگر اشتباه نکنم. 

فکر کنم از طریق ایلتس راحت تره مهاجرت کنی

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

چقد خوب موفق باشی گلممیشه بیشتر از کشورش برام توضیح بدی از هر لحاظ..

فرهنگشون ؟

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
اره از لحاط راحتی و سختیه زندگیدیگ سطح سواد دانشگاهاش

مردمان روسی زبان انگلیسی بلد نیستن باید روسی بلد باشی .. خیلی افراد کم متوجه میشن

میوه هاشون بشدت گرونه اون جدا

زن هاشون بدجنس و سرد هستن و مرد هاشونم بی احساسن

بخاطر بی احساسی مرد هاشون زن هاشون دنبال مرد های غیر روسی ان

بیشتر ببینید