2777
2789
عنوان

هر موقع میریم سفر مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 71 پست

کارشون خوب نیست اما شما اوقات خودت رو تلخ نکن الان. به نظر من یه چیز ساده درست کن و خیلی ساده بگیر. سر فرصت هم با آرامش با همسرت صحبت کن در این مورد

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

املت. وقتی اونا بی تعارف هستند دارند پیام خوبی به شما می دهند که شما هم راحت باش. حتی معذرت خواهی و ... هم نکن. نذار الکی رابطه تون بخاطر فشاری که به خودت میاری ضعیف بشه. هرچی می تونی باهاشون راحت برخورد کن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میوه اینا براشون نزار بگو پولامون تموم شد

همون برنج‌ رو‌بپز با یچیز ارزون 

عدس پلویی چیزی 

بگو شرمنده هنوز نرفتیم خرید چیزی هم نداریم خونه تا بفهمه بد موقع س 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

عزیزم خودتو اذیت نکن کارهاتو همشو نکن ، وسیله هاتو بچین تو یه اتاق و درب اتاق را ببند و شب هم ی چی ساده مثل جوجه تدارک ببین که با نون و ماست و موسیر وگوجه بخورن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان وقتشه بپری به جون همسرت

که نه پول داری چیزی بخری نه چیزی تو خ نه هست

همم هسته وکوفته از مسافرت ا مدم خونه هم بهم ریخته

آخه الان وقت مهمون

بهش بگو اصلا نباید با من هماهنگ کنی نه؟؟

اگه دیدی خر خودشو سوار بفرست پرتقال بخره

شما عدس پلو یا استانبولی بزار

واجبه سفر با این شرایط قبل و بعدش؟من حاضرم کپک بزنم تو خونه اینجوری پولمون تموم نشه

ما خودمون مشکل نداریم اگرمهمون نیاد خونه ب اندازه خودمون هست 

خرج دو نفر با دوازده نفر خیلی فرق داره عزیزم 

شاید خرج امشب ک بخوام بکنم ب اندازه چند روز خودمون باشه

هر کسی یه نظری داره شما نرو گلم

خب همینا رو به همسرت بگو دیگه تعارف داری؟خود همسرت باید متوجه میشد وقتی نمی‌فهمه شما محکم حالیش کن ا ...

خودش می‌دونه ک 

میگم تو مطب بودیم چکاپ بارداری با اکراه گف باشه روش نشد چیز دیگ بگه

ما خودمون مشکل نداریم اگرمهمون نیاد خونه ب اندازه خودمون هست خرج دو نفر با دوازده نفر خیلی فرق داره ...

من فک کردم ناراحتی از وضع پیش اومده نمیدونستم راضی و خوشحالی ببخش اشتباه متوجه شدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..