2777
2789
عنوان

هر موقع میریم سفر مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب همسرت زنگ بزنه بگه رفتیم دکتر گفت باید استراحت کنی و فشارت افتاده و یه چیز اینجوری سرهم کنین 

یا شام نپز بگو دکتر گفت استراحت مطلقی و فلان 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بیشتر ببینید
میوه اینا براشون نزار بگو پولامون تموم شدهمون برنج‌ رو‌بپز با یچیز ارزون عدس پلویی چیزی بگو شرمنده ه ...

جالب اینه کلیدامون دستشون بوده 

بعد هر چی ک داشتیم خودشون تموم کردن😅

اسی دو تا مرغ خیلی گرون درنمیاد

برنجی ک داری

زرشک پلو با مرغ درست کن

میوه هم سیب و پرتقال از هر کدوم ۱/۵ تا ۲ کیلو بگیری کافیه

زیاد سخت نگیر

تا شب کلی وقت داری

وسایل سفر رو هم باز نکن

بذار توی اتاقی جایی ک خونه نامرتب نشه ، سره فرصت جمعشون میکنی

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

اسی دو تا مرغ خیلی گرون درنمیادبرنجی ک داریزرشک پلو با مرغ درست کنمیوه هم سیب و پرتقال از هر کدوم ۱/ ...

همه رو باز کردم 

مرسی گلم احتمالا همین کارو کنین

بعضیا واقعا درک ندارن من تازه زایمان کردم سزارین شدم  بچم  زودرس بود و خیلی ریزه که نگهداشتنش واقعا سخته  با این حال خواهرشوهرمو مادرشوهرم به جاریام گفتن امسال عید شام و ناهار نرید خونش گناه داره بچه کوچیک داره خودشم هنوزم کامل خوب نشده نمیتونه پذیرایی کنه ولی با کمال پررویی اومدن شبم موندن منم کارا رو انداختم گردن خودشون بچمو بردم تو اتاق و بیشتر پیش بچه موندم وقتی اونا درک ندارن من چرا خودمو براشون به زحمت بندازم شماهم یدونه خورشت بزار کارارو هم بگو بیان کمک کنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودش می‌دونه ک میگم تو مطب بودیم چکاپ بارداری با اکراه گف باشه روش نشد چیز دیگ بگه

ببین عزیزم همسرت باید متوجه بشه شرایط شما اونجور نیست که برا کسی شام و..بزاری

تو تاپیک یه جا خوندم یکی گفت بگو حال نداری شما گفتی اگه همچین بگی میگن پس چرا تو مسافرت خوب بود؟

رفتی سفر؟کار خوبی کردی خیلی ام عالی خوش گذروندی خوش بودی بایدم همین باشه..دیگه قرار نیست با این حال خسته از سفر و کلی کار و جابه جایی وسایل و ...یکی ام بیاد سو استفاده کنه ک..

پول خودتونه زن و شوهری گناه نکردین ک!

اینا هم باید درک کنن اگه دلتنگن خب اول بزرگتر شما رو دعوت کنه امشبم میاد ی چای و شیرینی بخوره و تموم

دیگه شام چیه؟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»

بیشتر ببینید
مسافرت که سختتره تونسته بره مهمونی که زیاد سخت نیس

بالاخره تازه از سفر برگشته و خسته هست 

بعدش مهمونی زوری نیست که اگر دلش میخواست دعوتشون میکرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30