2777
2789

منم پشیمونم حدود ۱و ۵۰۰ شده تا الان 🥲🥲

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پشیمونم حدود ۱و ۵۰۰ شده تا الان 🥲🥲

رسم ما اینه یع سری وسایل با داماده 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بحث این که کی بخره نیستمهم پولی است که بی ارزش میشه

اره 

منظورت خرید جهیزیه قبل از ازدواجه؟ 

کاش خرجی که برای عروسی کردیم سکه خریده بودیم. بقیه گذاشتن توی پاچه‌مون وگرنه نه من نه شوهرم علاقه‌ای به گرفتن مراسم و شام دادن نداشتیم. فکر کن 8 سال پیش خرج عروسیمون شد 26 میلیون. کاش رفته بودیم مسافرت. کاش خرج خودم کرده بودم. کاش برا خودم طلا خریده بودم. 

منظورت خرید جهیزیه قبل از ازدواجه؟ کاش خرجی که برای عروسی کردیم سکه خریده بودیم. بقیه گذاشتن توی پاچ ...

عروسی من که همه عروس را ول کرده بودن و هر کی به فکر آلا بالا کردن خودش بود.

عروس خسته کوفته و مهمون هایی که برای خودنمایی اومده بودن

حیف اون پول ها  حیف

عروسی من که همه عروس را ول کرده بودن و هر کی به فکر آلا بالا کردن خودش بود.عروس خسته کوفته و مهمون ه ...

آره به خدا

حیف از اون همه پول

وقتی بهش فکر می‌کنم سرم تیر می‌کشه. 

حالا دوستم سن بالا ازدواج کرد. یه شیرینی داد به ملت و عروسی اصلا نگرفت. رفت ماه عسل دبی. اون چند روز مرتب استوری میذاشت و من حسرت میخوردم از پولی که خرج هیچی کردم. 

فکر کن سال 95 که ازدواج کردم قیمت سکه یه میلیون بود. با 26 میلیون میتونستم سکه بخرم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️