2777
2789
عنوان

مردا از من توقع ساپورت مالی دارن

1683 بازدید | 71 پست

جرا همون مرد برای زن دیگه خرج میکنه اما به من میرسه منتظره من دستمو ببرم تپ جیبم یه بار نشد یه خری بیاد واسه من خرج کنه منو کادو بخره گل بده شام دعوت کنه طلا بخره وای حتی پول کافه یا رستوران رو هم بخدا من دادم توف تو روزگار دوتا مرد کنده آمدن با خواهرش آشنا بشیم آخر سر کفت کارتم جامونده شما بده بعد من حساب میکنم دادم الانم زنک زده که ما بدرد هم نیمخوری

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ساده ای 🫤

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
پیام بده بگو بله من هم به همین نتیجه رسیدم ولی نمی تونستم بیانش کنم +شماره حساب و مبلغی که سهمشه

همون دیشب گرفت نزده منتها 😔😔😔😔2700اخه کثافت فکر کن من نداشتم بدم چه غلطی میخواستی بکنی خدایا منه خر چرا دادم اخه دارم جر میخورم الان

همون دیشب گرفت نزده منتها 😔😔😔😔2700اخه کثافت فکر کن من نداشتم بدم چه غلطی میخواستی بکنی خدایا منه ...

شغلت چیه

وضع مالیت خوبه؟

فک کنم چون میبینن وضع مالیت خوبه انتظاردارن خرج کنی براشون

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
بگو قرض دادم ندارم شما ازون گرگتر باش اینجوری میبینن ساده ای.اونا دیگ کین؟ببین دفعه بعدی ازینا دیدی ...

اینو چه کنم خودش و خواهرش و شوهر خواهرش کوفت کردن بخدا من نخوردم اصلا فقط یه شات قهوه زدم اونا شام کوفت مردن آخرم پولشو ندادن خواهرش و شوهرش خواهرش زدن بیرون اینو من موندیم گوشیش دست خواهرش بود گفت عه کارتم نکشید رستورانیه هم داشت بد بد نگاه میکرد بمن گفت شما بده منم لال کثافت دادم

اینو چه کنم خودش و خواهرش و شوهر خواهرش کوفت کردن بخدا من نخوردم اصلا فقط یه شات قهوه زدم اونا شام ک ...

خب به درک نگاه میکرد تو هم قهوه ات رو حساب میکردی خیلی ریلکس میگفتی چه بد من هم پول نقد دارم 

شما هم میگفتی منم کارت نیاوردم براشون کارت به کارت کنید. یکم باید پررو باشی.

گفتم کرات به کارت کن منتها گوشیش دست خواهرش بود اونام رفتن ماشین صندوق دارم داشت بد نگاه میکرد منم مجبور شدم دیشب تا الانم نزده پولمو صبحم زنک زد گفت بخ درد هم نمیخوریم اسمی از زدن پول نداد منم هیچی نگفتم