2777
2789
عنوان

سیزده بدر رو از دماغمون در آوردن

319 بازدید | 7 پست

زنعموم که با مامانم خوبه خودش به ننه باباش دره میره بیرون 

مادربزرگم اینا رفتن دریا با دوتا از عموهای دیگم 

مامانمم چون اون زنعموم نیست نمیاد میگه  خودمون بریم بیرون سبزه بندازیم برگردیم

منم گفتم با شما جایی نمیام 

واقعا ازین کارا و فتنه بازیا خسته شدم اون رنعموم خودش با خانوادش رفت تفریح مامان احمق من مونده خونه

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…

اخی حق باتوعه راضیش کن بگو من ک هستم بیابریم خوش میگذره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درک میکنمما هم دامادمون خراب کرد سیزده به در رو

چیشد شمام‌تعریف کن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

فقط اونایی که خونه موندم بهترین حالو دارن مارفتیم چنان بارانی بارید زود عجله ای برگشتیم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.