2777
2789
چکار کنم میدونم

چه چیزا یا کارایی هست که اگ انجام بدی فک میکنی اعتماد به نفستو بالا میبره؟

برای هر شخصی متفاوته 

همونارو بنویس و سعی کن انجامشون ب

بدی 

یه شبه درست نمیشه، تلاش میخواد..

تو‌صد بار هم عمل کنی همینی. باید افکارتو عمل کنی. یعنی باورت یه‌خودت رو تغییر بدید. تا وقتی هم خودتو ...

دقیقا به اینا فک میکنم که دوس ندارم هیچ ریسکی کنم 

خوب فهمیدین مشکل چیه

شما چطور اعتماد به نفست رو تقویت میکنی 

چی‌خودتو تشویق میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرچی دختر دیدم که میگفتن زشتم بنظرم از قشنگ ترین قشنگ تر بودن و برعکس واقعا هیچ زشتی نداریم همه خ ...

نه اینجوری نیست 

اونا خودشونو لوس میکنن که بهشون بگن نه عزیزم‌ خوشکلی 

ناز میکنن

نه اینجوری نیست اونا خودشونو لوس میکنن که بهشون بگن نه عزیزم‌ خوشکلی ناز میکنن

نه خوب شاید باشه اینجوری 

ولی اونا که من دیدم نبودم 

حتی با اک فیک هم رفتم همینو میگفتم که عکسم نداد

🖤❤️🖤

نمیدونم واقعا میتونی چند تا مپال بزنی از خودت

ببین من وقتی گیتار میزنم یا یه ملودی جدید یاد میگیرم حال دلم خوب میشه

وقتی یه کتاب رو تموم میکنم فک میکنم یه عمل ارزشمند انجام دارم 

وقتی میگم امروز باید ساعت ۶ صبح از خواب بیدار بشم و بیدار میشم یه حس مثبت به خودم نسبت به خودم بدست میارم

حتی واسه کوچیک ترین چیزها هم از خودم تشکر میکنم 

خیلی وقتا شده حالم خوب نبوده ولی باید یه کاری رو انجام میدادم، به خودم گفتم اگه تا دو ساعت دیگه انجام دادی و تموم شد یه بستنی کاکائویی که دوس داری مهمونت میکنم :) 

باید بتونی با خودت، با تنهاییت، با کارات حال کنی 

خودتو بیشتر بشناس و دوست داشته باش♡

نه خوب شاید باشه اینجوری ولی اونا که من دیدم نبودم حتی با اک فیک هم رفتم همینو میگفتم که عکسم نداد

شما چطور اعتماد به نفس و عزت نفس خودتو  تقویت میکنی 

چیا بهت اعتماد به نفس میده

الهی عزیزم .هرکسی یه زیبایی داره یکی چهرش یکی دلش یکی چشاش خوشگله یکی کلا هست خوشگله هیچ آدمی توودنیا نیست که زشت باشن الکی با این حرفا اعتماد به نفستو نیار پایین هرچیزی طبیعی خوبه نه عملی همه آدما میتونن برن عمل کنن خوشگل شن ولی عمل کردن خطر داره ممکنه حین عمل خونریزی شدید باشه قلب خون پمپاژ نکنه همه اینا هست الان خود من همه چیزم طبیعیه چون میدونم هم عمل ریسکش بالاست هم ممکنه بعد از عمل زیبا که نشدی هیچ زشت ترم بشی 

فوق لیسانس دکترای ارشد متخصص پزشکی عمومی 

دقیقا به اینا فک میکنم که دوس ندارم هیچ ریسکی کنم خوب فهمیدین مشکل چیهشما چطور اعتماد به نفست رو تقو ...

اول اینکه چندتا کتاب بخون‌تو این زمینه، پادکست گوش کن

تا ذهنت بازتر بشه 

و بعد به اون توصیه ها عمل کن..

باور کن که زیبایی و زیبا بودن هم به صورت نیست فقط...    من شخصا از نظر خودم زیبام ..بعد یه دوستی داشتم که واقعا زیر معمولی بود زیباییش.‌ولی اونو زیباتر می‌دیدم.  آنقدر اعتماد به نفس بالایی داشت که من اونو همیشه زیبا می‌دیدم و خصوصا همه‌دوستانمون تا زمان خالی پیدا میکردن دورش جمع بودن‌و‌کلا جاذبه داشت. و دوستی داشتم که آنقدر زیبا بود ولی اصلا به چشم‌نمیومد. حتما اینا رو‌خودتم‌تجربه کردی .

پس اعتماد بنفس حرف اولو میزنع. وقتی خودتو دوست داشته باشی(نه که خودشیفته باشی) رفتارت و فیزیک بدنت تا خودآگاه طوری هست که بقیه هم بهشون القا میشه تو‌ ارزشمند و زیبایی.‌ زیبایی فقط همین صورت نیست. مجموعه ای از رفتار و حالات و گفتار ماست که حالا صورت یه قسمتی از اونه که زیاد هم مهم نیست ..اصل درونته

الهی عزیزم .هرکسی یه زیبایی داره یکی چهرش یکی دلش یکی چشاش خوشگله یکی کلا هست خوشگله هیچ آدمی توودنی ...

الان همه خوشکلا با واقعا یا اینقدر اعتماد به نفسدارن و به خودشون میگن خوشکل همه میرن سمت اونا 

اینقدر حالم بده اصلا خوشم‌نمیاد کسی سمتم‌بیاد یا برم‌سمت کسی 

اصلا حتی اعتماد به نفس اینو ندارم حتی خواستگارایی‌که خیلییی هم پیگیرن رو ببینم یا باهاشون رو به رو‌بشم