2777
2789
عنوان

زائر کربلام بیاید نیت کنید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 229 پست
خدایا حاجتموبده بود کاربریت؟

🥹🥹😘😘

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس تویی؟ چه طوری؟ عیدت مبارک🌹🌹

ممنون گلم شما خوبی؟عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشید

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

تو رو خدا دعا کن میم و عین و میم و خانواده هاشون  خواستگاریم کنن و خیلی عاشقم باشن انشالله😔

بیشتر ببینید
تو رو خدا دعا کن میم و عین و میم و خانواده هاشون خواستگاریم کنن و خیلی عاشقم باشن انشالله😔

@دختر_زمستون1375‍  اسی خیلی از ته دل دعام کن😭

بیشتر ببینید
خوبم مرسی🌹🌹 شما هم براتون سال خوبی باشه

قربونت خوشحال شدم دیدمت خیلی تو فکرت بودم 😘

بیشتر ببینید

تو رو خدا و قران دعا کن هر کی هر دشمنی داره با من و عزیزانم و هر مکر و حیله ای داره برای من و عزیزانم و هر شر و هر چیزی بدی و ظلمی داره برا من و عزیزانم به خودش برگرده همین روزا انشالله😔🤲🏻🙏🏻🙏🏻

بیشتر ببینید
منم خوشحال شدم از دیدنت 🌹🌹😘😘ایشالا به همه آرزوهات برسی

فدات انشالله و همچنین 😘😘😘

بیشتر ببینید
@دخترخدایبزرگ @سبزسبززم @nimroz @ببوری @پنجره_شاهد_است

سلام عزیزم خیر  ببینی ان شاالله. خوش ی سعادتتون هزاران بار.

سلام مارو برسون لطفا  ودعا کنید طلبیده شیم

ازته دلتون لطفا برای سلامتی وظهور امام زمان عج دعاکنید.وهرچقدر تونستین تو حرمین مطهر ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س ،

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت علی اصغر ع بگین.

امام حسین ع دوست دارن زائرینشون برای حضرت مهدی عج دعاکنن. ان شاالله امام زمان عج دعاگوتون باشن.سفرتون سلامت.حاجت روا باشین ان شاالله گلم.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید