2777
2789
عنوان

زائر کربلام بیاید نیت کنید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 229 پست

بگو منو شفا بده

بگو یه بچه بده بهم به زودی❤️❤️❤️

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@rz89    

@heyranm    

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید
ظهور امام زمانیه خونه تو یه روستای سردسیری کوهستانی پربرف

میگم گلم شما همونی که قبلاً دوست کاربر نون _بربریی و اعتصامی بودی؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید
اره ولی قهر کردیم شما کدوم کاربری؟

مهربان عزیزم شما قبلاً منو خیلی تو تاپیکا تگ می کردید عزیزم بی خبر رفتی چ خوب که برگشتی😘

بیشتر ببینید

حسین جانم اربعین پیشت بودم

همون ک خودت میدونی❤️

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
بیشتر ببینید
کدوم کاربر هستید؟ لطف داری

همینم گل تو تاپیکای دعا و قرآن همدیگه رو تگ می کردیم😘

بیشتر ببینید