2777
2789
چشم اگر قابل باشمانشالله خوب بشناول از خدا بعد امام زمان کمک بخواهامام زمان مثل یه رفبق میمونه خیلی ...

مگه فردا عید نیست ؟چرا سحری خوردی؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ دیبهمن ۱۳۱۱ اسفندمن کی موعد به نظرت کی بی بی چک بزنم

نزن حالا یک هفته صبرکن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید
کی باید پری میشدم به نظرت

تا سیزده بدر وقت داری پریود شی

بیشتر ببینید

من از کل 240ساعت دیروز فکر کنم5ساعت بیدار بودم،دارو مصرف میکنم همش خواب بودم

امروزم8بیدار شدم کتری گذاشتم برا چایی دوباره خوابیدم تا 12الان همش دلم میخواد بخوابم 

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..