2777
2789

من قبلا یه شهر دور از شهرمون زندگی می‌کردیم خیلی راضی بودم ولی به دلایلی یکسال فقط اونجا بودیم و برگشتیم شهر خودمون که محروم و کوچیکه.. بنظرتون مهاجرت به کلان شهر ارزشش رو داره؟ بنظرتون محیط شهری مثل قم واسه تربیت بچه بهتره؟ خیللیی دو دلیم خودم و همسرم.. از طرفی دوری از خانواده ها سخته، از طرفی نمیدونیم واسه آینده چیکار کنیم، هر چند آینده دست خداست، ولی دوس دارم بدونم و خدای نکرده یه موقع پشیمون نشم از رفتن یا نرفتن

شهربزرگ خوبی های خودشو داره اما خوب هزینه اش هم زیادهقم شهر خوبیه اما مذهبی بودن هم توش زیاده ، فرهن ...

نه بابا مذهبی کجا بود بعضی جاها از تهرانم بدتر شده تو پوشش خانوما مخصوصا جوان ها و نوجوان ها

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا مذهبی کجا بود بعضی جاها از تهرانم بدتر شده تو پوشش خانوما مخصوصا جوان ها و نوجوان ها

الان شهر ما از خود تهرانم بدتره.. کلا حتی خانمای با سن بالا هم دیگه چادر راحت میذارن زمین.. 

بله کاملا درست میفرمائید و به طور کلی همه جا تغییر کردا  اما اکثریت با حجاب هستن جانم

یه جور جوی داره که چادر پوشیدن عادی تر از نپوشیدن هست عزیزم

دانشگاه هاشم معمولا باید چادر پوشید و کفش های تیره استفاده کرد

برای کسی که خودش ذاتا باحجاب هست سخت نیست 🥰❤️

بله کاملا درست میفرمائید و به طور کلی همه جا تغییر کردا اما اکثریت با حجاب هستن جانمیه جور جوی داره ...

نه عزیزم مخالفم من خودم ساکن قم هستم اصلا اینجور که میگید نیست،جو دانشگاه مثل جاهای دیگه ست محدودیت خاصی نداره در حد عرف پوشش داشته باشن کسی گیر نمیده!

مگه کجا زندگی می‌کنید.. الان چادر نپوشیدن پیش ما بسیار عادی شده..

قم را گفتم جانم

من خودم جنوبی و هستم و هم چادر عادیه و هم نپوشیدن 

تهران چادر پوشیدن یه مقدار کمتره

اما قم آشناها و دوستام زندگی میکنن ،این فرهنگشون را میدونم

هرچند که فرهنگ ها هرروزه داره عوض میشه

نه عزیزم مخالفم من خودم ساکن قم هستم اصلا اینجور که میگید نیست،جو دانشگاه مثل جاهای دیگه ست محدودیت ...

اها

من به شخصه ساکن نیستم اما اقوام درجه یک و دوستانم که اونجا زندکی میکنن این را به من گفتم 

چه جالب نمیدونستم ،یعنی دانشگاه چادر اجبار نیست ؟ دانشگاه دولتی را میفرمائید و یا آزاد ؟ من آزاددو پیام نور را شنیدم سخت گیری میکنن یکم

اهامن به شخصه ساکن نیستم اما اقوام درجه یک و دوستانم که اونجا زندکی میکنن این را به من گفتم چه جالب ...

فرقی نمیکنه همش؛تا چندسال پیش راهنمایی دبیرستانم اجباری بود چادر ولی الان آزادی کامله هرکس دوست داشت چادریه دوست نداشت سرنمیکنه

من یه بار قم رفتم 

خیلییییی سال پیش 

فقط یادمه تلفن کارتی بود 

اومدم زنگ‌بزنم 

یه اقایی رد شدنی گفت 

تلفن خانمها اون ور خیابونه 

این مخصوص اقایونه 

حالا هیچکی هم نبودا خلوت 

ولی یه حس بدی پیدا کردم 

چه جوری هستن که تلفن هم جدا جداس !!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید