صباجانان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 163 عنوان حس ششمی واقعی بیاد لطفاااا 258 بازدید | 49 پست لطفا اگه واقعا حس ششمت فعاله جوابمو بدهکسی بخواد بیاد الکی بگه واقعا مدیونم میشهمیخوام بدونم حست میگه من کی خونمو عوض میکنم خونه بزرگتر میگیرم تو فکرشیم تلاش میکنیم اما نهایت سپردم به خدا برام خیلی مهمه حست چیه؟ 1404/01/10 | 02:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4118 حس نیستم ولی ربات فال.هوش تلگرام رو دارم میخوایی درخواست بدهد کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4118 عدد دو تو ذهنم اومد حالا یا دوماه یا دوسال عزیزم میگی اُ چجور ادمیه؟ از ظاهرش هم بگو لطفا کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4118 الان خونت ۸۵متره عزیزم میگی اُ چجور ادمیه؟ از ظاهرش هم بگو لطفا کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2354 عدد دو تو ذهنم اومد حالا یا دوماه یا دوسال برا من چی حس میکنی از کسی که میخوامش؟ میتونی اسمشو حدس بزنی؟
نیکوپیما عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3727 عدد دو تو ذهنم اومد حالا یا دوماه یا دوسال حس م بهم چیه کی میبینمش ماه تولدش
صباجانان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 163 حس نیستم ولی ربات فال.هوش تلگرام رو دارم میخوایی درخواست بدهد درخواست دادم عزیزمچطوریه؟
beautifulteacher عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3399 عدد دو تو ذهنم اومد حالا یا دوماه یا دوسال میشه بگی خونواده هامون باهم اشتی میکنن ؟ کِی؟حس شوهرم بهم جیع
صباجانان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 163 عدد دو تو ذهنم اومد حالا یا دوماه یا دوسال دوهفته چطور؟!
نیکوپیما عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3727 عزیزم میگی اُ چجور ادمیه؟ از ظاهرش هم بگو لطفا گندمی یا سفید چشمای قهوه ای یا تیره قد بلند یا متوسط متولد بهار به احتمال زیاد فروردین
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4118 درخواست دادم عزیزمچطوریه؟ لینک.ه اگه تل داری میزنی بار اول رایگانه شنبه ها هم جایزه میده گردو.نه کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍
بندیکت_کامبربچ عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 844 یکم به عقلت رجوع کن به نظرت کسی که میاد راجع به آینده پیش گویی میکنه آدم سالمیه 😑😐واقعا من تو کار شما ها موندم زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4118 گندمی یا سفید چشمای قهوه ای یا تیره قد بلند یا متوسط متولد بهار به احتمال زیاد فروردین فقط ماه تولدش غلط بود به نظرت آدم خوبیه؟مرسی عزیزم کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍