2777
2789

فشار جمع یعنی اینکه دوستای قدیمیش مثلا با اون نفر جدید بخاطر حسادت و … اوکی نیستن.

دوستش توی خلوت باهاش اوکیه کاملا.

ولی توی جمع که نفر جدید با شوخی توسط جمع تحقیر میشه ، انگار بخاطر فشار جمع بیشتر وقتا سکوت میکنه یا حتی با لبخند جمع رو همراهی میکنه.

این ادم ارزش نگه داشتن داره؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دوست انتظار حمایت داری ولی از خودت نه چرا خودت از خودت حمایت نمی کنی

خب یک نفره نمیتونم مقابل ۱۰ نفر وایسم.

از طرفی وقتی تند جواب میدم ، خوشحال میشن که روم تاثیر گذاشتن و بیشتر ادامه میدن. این فقط تحمل محیط رو برای خودم سختتر میکنه.

دقیقا منم مثل شما فکر میکنم ، ممنونم

از قدیم گفتن گلی تنهایی خیلی با ارزشه چون خالی از ادمهای بی ارزشه. تنهایی شرف داره به بودن با همچین  رفیقی که فقط او موقعیت رفیقته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

اولا‌که خودت باید ازخودت حمایت کنی پشتوانه خودت باشی ودوما کات همچین دوستی روکاملا حذف میکنم اززندگی ...

خیلی تعدادشون زیاده. مهار کردن این همه ادم انرژی روانی زیادی میطلبه که من ندارم. بحث کردن فقط تحمل محیط رو برام سختتر میکنه.

چه اصراری هست که شما با اون جمع باشیددوست شما هم نمی تونن بخاطر یک نفر با بقیه دوستانشون رابطه شون ر ...

من با جمع نیستم ، تو ی محیطی مجبوریم همو ببینیم