2777
2789
عنوان

وای وای بچه فامیییلللل

249 بازدید | 29 پست

اومده بود خونمون

دیس شیرینی رو گذاشته بود جلو دستش و پشت هم میخورد😐 (پارسالم دقیقا همین کارو کرد)

۱۲ سالشهههه

الان میان میگن نوش جونش ، چقد خسیسی ، مهمون باید بخوره و فلان

بحث خوردنش و پولش نیست اصلا ، تو خونه ما هیچ کس شیرینی خشک دوست نداره و خودمون شیرینی های عیدو نمیخوریم ، بعدم مگه ۱۰ ۱۲ تا شیرینی چه هزینه کمرشکنی داره؟

فقط رفتارش خیلی زشت و رو مخه ، آدم جای ننه باباش خجالت میکشه

هیچم و هیچ ، که در هیچ نظر فرمایی...                کاربر سال ۹۹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از بچهه بدم نمیاد از پدر مادرش بدم میاد که این رفتارو میبینن و واکنشی نشون نمیدن😐😐😐

حداقل دو بار سر تعارف به بچه بگو اینکار زشته🤌🏻😐

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین کلا لحنم اینجوریه🩷🌱

بچه ها گاهی غیر قابل کنترل میشن

این بنده خدا ۱۲ ساله همینه ، از اول رفتارای عجیبی داشت

مادرشم دست کمی از خودش نداره

خانوادش مقصرن نه اون بچه که ١٠٠ درصد حالش نیس

حالیش که هست ، بزرگه دیگه

ولی خانواده هم مقصره که اینجوری بار اومده

پسردایی من دوازده سیزده سالشه خونه مامانبزرگم روستاس مرغ دارن بعد پسره رفته جوجه رو گرفته زنده زنده با فندک اتیش زده😐😐

باباش هم تحسینش میکنه ک انقد شجاعه😐

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین کلا لحنم اینجوریه🩷🌱

از کجا می خریشون اینقد خوشمزه هستن

اتفاقا شیرینی خاصی هم نبود

کصخل کنارش باقلوا هم بود ، از اون نمیخورد ، شیرینی خشک میخورد🗿😂

از بچهه بدم نمیاد از پدر مادرش بدم میاد که این رفتارو میبینن و واکنشی نشون نمیدن😐😐😐حداقل دو بار س ...

پارسال بچه اولش شیرینیا رو ندیده بود

خود مامانش گفت فلانی بیا شیرینی بخور🗿😂