2777
2789

خانوما ضعیف ترین قرص ها پوکساید و فلوکستین متوسط ها اسنترا و بی پریدن و هالپریدول و قوی ترین ها دیازپام الپلازوم و مخصوصا کلونازپام هستند دیگه 

از کلونازپام قوی تر هم داریم ? واسم سوال شد

ی قرص مبود میخوردم دستام میلرزید اون قوی بود دکتره احمق ب من داد ازاخرم تشنج کردم بی دلیل خدالعنتش کنه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موارد مصرفشون فرق داره عزیزم

اصلا این طبقه بندی را ندارن و میزان دوزشون مهمه

مثلا واسه وسواس فلوکستین خیلی بهتر گاهی جواب میده و واسه افسردگی آستنرا

و خانواده دیازپام و... هم بیشتر واسه مشکلات خواب

رده بندی اینطوری ندارن

خالم بستری هست همش تو بیمارستان اعصاب روان مامانم اسم دارو هارو میدونه فقط میدونم وقتی میخورد حتی شده تشنج هم میکرد از شدت قوی بودن 

یا نامزدم موقعی که رفته بود سربازی یبار خود زنی کرد الکی یه خط کوچیک بعد اینا دیدنش بردنش اعصاب روان وقتی برگشت برا مرخصی تا چند روز گیج میزد مثلا پشت فرمون ده بار دور یه فلکه میچرخید 

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   
موارد مصرفشون فرق داره عزیزماصلا این طبقه بندی را ندارن و میزان دوزشون مهمهمثلا واسه وسواس فلوکستین ...

کاربامازپین رومیشناسی بنظرت قرص قوییه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خالم بستری هست همش تو بیمارستان اعصاب روان مامانم اسم دارو هارو میدونه فقط میدونم وقتی میخورد حتی شد ...

خدالعنت کنه این دکترای روانپزشک رو منم ی زمانی توسن ۲۲ سالگی افسرده شده بودم بیحال بودم فقط رفتم روانپزشک ی قرص داد بهم بخدا دستام میلرزید میگفت طبیعیه 

تشنج کردم هنوز دارم داروی تشنج میخورم این همه سال ..الان ک باردارم هستم بدون سابقه تشنج کردم خدالعنتش کنع فقط باید جواب پس بده بعدا

کاربامازپین رومیشناسی بنظرت قرص قوییه؟

عزیزم بیشتر میزان دوزش مهمه 

دارویی هست که واسه صرع و یه سری تشنج ها به کار میره

واسه دو قطبی و گاهی هم واسه اسکیزوفرنی به کار میره

در دوز های کم هم ممکنه واسه مشکلات دیگه به کار بره جانم

عزیزم بیشتر میزان دوزش مهمه دارویی هست که واسه صرع و یه سری تشنج ها به کار میرهواسه دو قطبی و گاهی ه ...

من روزی ۶۰۰ گرم کاربامازپین مصرف میکنم یعنی ۳ تاقرص ۲۰۰ 

قویه یا ضعیفه چطوره